promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda lebukott az ügyetlenül takargatott órájával, igen drága ékszere van
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jogászként dolgozó egykori modell alighanem megengedheti magának.

Zimány Lindát modellként ismerte meg Magyarország, de aztán műsorvezetőként is kipróbálta magát, manapság pedig legszívesebb jogászként mutatkozik be, az ilyen irányú diplomáját 2014-ben szerezte.

A magánéletét szigorúan óvja, a közösségi oldalain csak olyan információk szivárognak át róla a követőihez, amelyeket ő hasznosnak, elfogadhatónak ítél meg. A párkapcsolatairól nem sok mindent tudunk, bár azt igen, hogy egy időben az énekes Kefírrel, majd a focista Dzsudzsák Balázzsal is járt.

Mostanában pedig azzal került be a bulvárhírekbe, hogy óvatlanul megmutatta a karóráját. Nem feltétlenül szerette volna ezt tenni, de az ékszer kimaszkolása olyan ügyetlenül sikerült, hogy a szakavatottak azonnal rá is vetették magukat a témára.

Lakatos Zsoltnak például külön TikTok-oldala is van az időmérő kütyükről (Beszéljünk órákról), és ezen nemrég Zimány Linda csuklóékszerét is tüzetes vizsgálat alá vette. Kiderült, hogy a takargatás nem volt véletlen.

„2018-ig visszamenőleg száznál is több fotóján látszik ez az óra. Megnézve minden külső jegyet, a tokformát, a szíjat, és néhány képen a számlapot, azt gondolom, hogy az óra eredeti. Szerintem egy 2012-es Audemars Piguet Royal Oak automata óra lehet”

– elemezte a szakértő, aki szerint az ékszernek is beillő gyönyörűség 70 ezer euró körüli áron szerezhető be, ami még ma is bő 28 millió forintot jelent. Lakatos Zsolt úgy gondolja, hogy a szőkeségnek régóta jól fizető polgári foglalkozása van, emellett influenszerkedik is, vagyis megengedhet magának egy ilyen drága svájci ketyegőt.

@beszeljunkorakrol Válasz @itsbritneybiccs részére Zimány Linda elhomályosított órája szerintem egy Audemars Piguet Royal Oak 37mm-es rózsaszín arany 2012-es kiadás #órák #karóra #audemarspiguet #zimánylinda #hírességekórái Love You So - The King Khan & BBQ Show
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás