promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda lebukott az ügyetlenül takargatott órájával, igen drága ékszere van

Zimány Linda lebukott az ügyetlenül takargatott órájával, igen drága ékszere van

Élet

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jogászként dolgozó egykori modell alighanem megengedheti magának.

Zimány Lindát modellként ismerte meg Magyarország, de aztán műsorvezetőként is kipróbálta magát, manapság pedig legszívesebb jogászként mutatkozik be, az ilyen irányú diplomáját 2014-ben szerezte.

A magánéletét szigorúan óvja, a közösségi oldalain csak olyan információk szivárognak át róla a követőihez, amelyeket ő hasznosnak, elfogadhatónak ítél meg. A párkapcsolatairól nem sok mindent tudunk, bár azt igen, hogy egy időben az énekes Kefírrel, majd a focista Dzsudzsák Balázzsal is járt.

Mostanában pedig azzal került be a bulvárhírekbe, hogy óvatlanul megmutatta a karóráját. Nem feltétlenül szerette volna ezt tenni, de az ékszer kimaszkolása olyan ügyetlenül sikerült, hogy a szakavatottak azonnal rá is vetették magukat a témára.

Lakatos Zsoltnak például külön TikTok-oldala is van az időmérő kütyükről (Beszéljünk órákról), és ezen nemrég Zimány Linda csuklóékszerét is tüzetes vizsgálat alá vette. Kiderült, hogy a takargatás nem volt véletlen.

„2018-ig visszamenőleg száznál is több fotóján látszik ez az óra. Megnézve minden külső jegyet, a tokformát, a szíjat, és néhány képen a számlapot, azt gondolom, hogy az óra eredeti. Szerintem egy 2012-es Audemars Piguet Royal Oak automata óra lehet”

– elemezte a szakértő, aki szerint az ékszernek is beillő gyönyörűség 70 ezer euró körüli áron szerezhető be, ami még ma is bő 28 millió forintot jelent. Lakatos Zsolt úgy gondolja, hogy a szőkeségnek régóta jól fizető polgári foglalkozása van, emellett influenszerkedik is, vagyis megengedhet magának egy ilyen drága svájci ketyegőt.

@beszeljunkorakrol Válasz @itsbritneybiccs részére Zimány Linda elhomályosított órája szerintem egy Audemars Piguet Royal Oak 37mm-es rózsaszín arany 2012-es kiadás #órák #karóra #audemarspiguet #zimánylinda #hírességekórái Love You So - The King Khan & BBQ Show
Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás