promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini a reptéren várta Gergőt, de úgy tűnik, óriási pofont készül neki kiosztani
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, a gazdának nincs szerencséje a szerelemben.

Napokig és hetekig követhették az emberek a Celeb vagyok, ments ki inenn! mostani évadában Molnár Nini és Múcska Gergő kettősét: ha itt, a hétköznapi világban találkoztak volna egymással, akkor rögvest beleestek volna a se veled se nélküled kapcsolat „gyönyöreibe." Bár Nini már egyszer a műsorban a kamerákkal négyszemközt is kikötötte, hogy a való életben soha nem találkozott volna a Gergővel, hiszen annyira más életet élnek.

Curtis szerint - aki végül megnyerte az egész műsort - Nini csak taktikázott és Gergőt kihasználva szeretett volna tudatosan a játékban maradni. Amikor a divattervező lány kiesett, és másnap bejelentkezett az Instagramján élőben, hogy megválaszolja a követői vagy épp a műsor nézői számára a feltett kérdéseket, a legtöbb kérdést a 24 éves fiúval kapcsolatban kapta. Érezhető volt a celeblányon, hogy nem nagyon tud mit kezdeni ezekkel az érdeklődésekkel, hogy nem tudja mit válaszoljon, így próbált semlegesen reagálni ezekre. A szokásos kliséket, amiket akkor használunk, amikor fogalmunk sincs a valóságról: vagy félünk attól, hogy valamit elrontunk, ha elhisszük a több érzelmet.

Nini kifejtette az Instagramján akkor, hogy egy igen szoros barátság alakult ki közte és Gergő között, hiszen intenzív napokat töltöttek el együtt a dzsungelben és már a dzsungel előtti pár napban, amikor felkészültek a játékra. Egyből megtalálták az összhangot, mindenki másnál korábban, s olyan volt már az első találkozásnál, mintha ezer éve barátok lennének. Persze aztán egy másik kérdésre a lány azt felelte, hogy

azért ne felejtsétek el, én 31 vagyok, ő pedig 24. Azért ez is mérvadó.

Mondjuk ez a pár év semmi ahhoz a felvállaláshoz képest, amit a népszerű énekesnő Cher tett közzé a minap a Twitter oldalán olyan szöveggel, hogy „a szerelem nem tud számolni." De az egyik azóta már törölt bejegyzésénél azt írta ki, amit Szögyal Rinpocse tibeti buddhista tanító mondott neki: „egyes emberek találkoznak, mások felismernek." Cher 73 éves, a párja pedig 41 évvel fiatalabb: Alexander AE Edwards 36 éves.

Lassan a korkülönbség már nem is lesz szokatlan a pároknál, és afelé közeledünk, hogy már nem is lehet indok egy szakításnál. Molnár Nini előbb esett ki a játékból, így hamarabb is hazajött, mint Gergő: a mostani információk szerint azonban a divattervező lány a minap kiment a fiú elé a reptérre. A lenti riportból azonban az is kiderül, hogy a 24 éves gazdát két meglepetés is érte aznap: a csomagjai eltűntek, és a barátai helyett Nini várta őt. A reptérről azonban rögtön a közös Celeb vagyok, ments ki innen! vetítésre mentek, hogy a már kiesett játékosok együtt nézzék a döntőt.

Az RTL Fókusz riportere természetesen elkapta a celebeket az eseményen, és a most legfoglalkoztatóbb kérdést tette fel nekik: Szerelem ez vagy barátság, ami köztük kialakult a dzsungelben? És mi lesz a jövőben?

„Volt egy kis időnk az idefelé vezető úton megbeszélni, hogy hányadán állunk. Részemről úgy van, hogy majd az idő eldönti. Tényleg nagyon jóban vagyunk, és majd meglátjuk, mi lesz"

– válaszolt Gergő a maga visszafogott módján, és a 31 éves divattervező is hasonlót nyilatkozott:

„Ami az alapvető dolog, hogy tényleg egy ilyen nagyon őszinte és mély barátság alakult ki közöttünk. Majd meglátjuk, hogy ezt el akarjuk-e rontani vagy nem."

De ha mindig azt halljuk a társadalomban és a világban, hogy egy hosszútávú, igazi párkapcsolathoz és házassághoz egy szoros és erős barátság szükséges, amikor azt érezzük, hogy a másik fél nemcsak a szerelmünk, a támaszunk, hanem a legjobb barátunk is, akkor miért félünk attól, hogy amikor a barátság érzete megvan, és kicsit több is, akkor lépjünk a közös jövő felé?

És vajon tényleg csak ez a félelem tartja vissza a Múcska-Molnár párost a közös jövőtől?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás