promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irtózik a melltartótól a brit királyi család szép szőkéje, állandóan égeti az udvart
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lady Victoria Hervey nem feszélyezi magát a nyilvános szerepléseken.

Miközben a néhai II. Erzsébet királynő pár esztendővel ezelőtt képes volt egy szempillantás alatt megválni az őt közel hat évtizedig szolgáló fehérneműs cégtől, addig van a brit királyi családban egy másik hölgy, aki kifejezetten gyűlöli a melltartókat.

Az uralkodónő haragja 2018-ban azért sújtott le a Rigby & Peller üzletre, mert annak tulajdonosa az önéletrajzi könyvében elárulta, milyen kedves látványt nyújtott Erzsébet, amint félmeztelenül próbálgatta a melltartókat a kutyusai körében.

A páratlan indiszkréció természetesen azonnali megtorlást kívánt, de a kékvérű famíliának azért nem minden tagja ennyire prűd. A 46 éves Lady Victoria Hervey például rendszeresen úgy jelenik meg nyilvános eseményeken, hogy egyértelműen nem visel semmit a ruhája alatt – legalábbis felül biztosan nem.

Könnyű neki, hiszen ő csak Bristol márkijának a lánya, valamint egykori divatmodell, aki annyira távoli rokon, hogy nem is hívják meg minden királyi családi rendezvényre. A szőkésbarna arisztokrata azonban így is rábukkan a látványos szereplési lehetőségekre, az idei Cannes-i Filmfesztiválon például egy aranyszínű ruhakölteményből lógott ki a mellbimbója, de divatbemutatókon is jelent már meg tökéletesen átlátszó ruhában.

Az ilyen bakik egyáltalán nem szokták nyugtalanítani Lady Victoriát, aki egyébként olyannyira elhatárolódik a királyi családtól, hogy Los Angelesben van az állandó otthona. Jellemző, hogy egykor a csélcsap András herceg barátnője volt, akivel egyébként ma is jó viszonyt ápol.

A koronavírus-járvány idején gondosan kerülte a maszkhasználatot, talán azért, nehogy elkenődjön a sminkje, mindenesetre dúlva-fúlva távozott azokból a boltokból, ahol emiatt megszólták vásárlás közben.

Lady Victoriának természetesen karakán véleménye van a Netflixen futó királyi sorozatról, A koronáról is, amely szerinte érzéketlen, és a família negatív oldalait igyekszik csak bemutatni. A következő meglátása ugyanakkor telibe talál:

„A legtöbb ember úgy tekint a sorozatra, mint dokumentumfilmre, és nem tudatosul bennük, hogy ez egy fikció. Kicsit korán jött az új évad, mert nagyon kevés idő telt el a királynő halála óta. Közeleg Károly koronázása, lassan mindenki kezdte elfogadni Camillát az új szerepében, de a film most rossz fényben őt tünteti fel.”

Ledér képek az Instagram-oldalán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás