promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 2: a hosszú hétvége után az Ikrek és a Skorpió is nehezebben fog magára találni, de mindenre van megoldás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika új kalandokra vágyik a szerelemben, a Szűznek pedig zárva kell tartania a pénztárcáját. Sok csillagjegy lesz szétszórt picit a hosszú hétvége után, szóval nem árt figyelni. Nézzük, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nosztalgikus hangulatba tudnak hozni a bolygók. Ez igazán sokat tud javítani a hangulatodon, de azért ne hagyd, hogy a napi feladataid elvégzésekor a fellegekben jár. Összpontosítanod kell, mert tudod jól, hogy még rengeteg a tennivalód. Mindenképpen pörgesd fel magadat napközben, este pedig jöhet a pihenés, na meg egy kis múltidézés.

Bika (április 21. - május 20.)

Harcol egymással a szerény, valamint a rámenős éned. Ha van párod, akkor fokozottan veszélyes terepre tévedhetsz. Valami új kaland, friss romantika vonzza a csillagjegyedet. Ha boldog vagy, akkor engedd el ezeket az érzéseket, mert hamarosan le fog csillapodni, de ha szingli, akkor ne fogd vissza magadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok minden okozhat most zavart az életedben, szóval muszáj fokozottan figyelned. Teljesen igaz, hogy egy problémának több megoldása van, de érdemes azokat a trükköket alkalmaznod a hétköznapokban, amik már beváltak. A hosszú hétvége után te is stresszesebb lehetsz kicsit, de ne hagyd, hogy néhány akadály elvegye a kedvedet. Mindig a cél lebegjen a szemed előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

Az intuitív megérzéseid általában segítenek a döntéshozatalban, de ma meglehetősen zavaróak lesznek, sőt, talán meg is akadályozhatják, hogy egy fontos projektre összpontosíts. A szíved kevésbé fontos dolgok miatt aggódik, míg az agyad teljesen mással küzd. Valahogy muszáj leszel megtalálni az összhangot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha ma belső körökben mozogsz, akkor tartsd kordában a kíváncsiságodat. Nem okos dolog mindenről kérdezősködni, úgy meg főleg, ha ahhoz egy kis kioktatást is adsz ajándékba. Lehet rengeteg minden van benned, de most csak rossz embereket faggatnál, ráadásul rosszul. Kerüld a konfliktust, és engedj mindenkit magától kibontakozni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Valakinek, aki közel áll hozzád pénzzel kapcsolatos problémái merülnek fel, amik hatással lesznek a te életedre is. Akárhogy alakul a dolog, tudomásul kell venned, hogy most nem tudsz segíteni. Lehet el kell engednetek egy bizonyos projektet, vagy talán egymást. Egy valamit biztosan üzennek a bolygók: ne adj kölcsön senkinek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A határidők nyomásai erősen hatással lehetnek a hangulatodra, de ne pánikolj, mert mindent időben fogsz teljesíteni. Ez az egész úgy meg tudja dobni a munkamorálodat, hogy a többiek csak nézni fognak, hogy mennyi energiád van. Legyél is büszke a képességeidre. Mások tudni akarnák a titkodat, de ez a belső erő csak benned van meg.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A munkádban tapasztalhatsz némi visszaesést. Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd, de emiatt nem szabad pánikba esned. Tudod te is, hogy vannak erősebb és gyengébb napjaid. Ha előbbi van terítéken, akkor utol fogod tudni érni magadat a hosszú hétvége után. Nem szabad abba a hibába esned, hogy mindent azonnal el akarsz intézni. A bolygók is azt súgják, hogy ebből csak káosz lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nem figyelsz oda, akkor elég drága vásárlásokban hajszolhatod magad. Gondold át mire van szükséged, és ne vegyél meg minden felesleges vackot. Még egy élelmiszerboltban is cserben hagyhat a józan eszed. Tudod nagyon jól, hogy a drágább dolog nem biztos, hogy jobb is. Csak okosan!

Bak (december 22. - január 20.)

Szívesen utazgatnál, kimozdulnál, de most a hosszú hétvége után picit lassítanod kellene. Persze a bezártság eléggé az agyadra tud menni, de legyél kreatív, és teremtsd meg otthon a kis nyugalom szigetedet. Rendezd át picit a nappalit, mintha egy megnyugtató tengerparton feküdnél. Nem kell feltétlenül elutaznod, hogy boldog legyél, és jól érezd magad a bőrödben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai nap igazán erős érzések keringhetnek benned, de nehezen tudod megtalálni a módját, hogy megoszd ezeket másokkal. Egyáltalán nem baj, ha emésztgeted picit őket, aztán csak azután mutatod ki a környezetednek. Mostanában nehezebben megy az önkifejezés, szóval ideje lenne visszatalálnod ebben a helyes útra, mielőtt túlságosan bezárkózol.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma rendkívül szórakoztató tudsz lenni, és remekül szinkronba tudsz kerülni a többi emberrel. Ez jó dolog, mert új kapcsolatok alakulhatnak ki. Nem csak te mutathatod meg a másik arcodat, hanem a többiek is feléd. Úgy néz ki lesz olyan, akiben eléggé pozitívan fogsz csalódni. Talán több a közös bennetek, mint hinnéd.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás