promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világ egyik leghalálosabb erdejében sikító hangokat hallani – túrákat szerveznek oda a legbátrabbaknak
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Egyesült Királyságban található Puckley nevű falu mellett található a legkísértetiesebb erdő, a Dering Woods, más néven Screaming Woods, azaz a sikító erdő.

Onnan kapta a nevét, hogy az erdő mélyéről fülhasító sikolyokat lehetett hallani, ugyanis 1948-ban hátborzongató eset történt az erdőben. Húsz holttestet találtak, közülük tizenegy holttest gyermeké volt.

Azóta Dering Woodot Nagy-Britannia legkísértetiesebb és leghátborzongatóbb erdőjének tekintik, mivel a tömeggyilkosságon kívül sok tragédia történt ott a történelem során. Azóta sokan jelentenek félelmetes jelenségeket, ugyanis éjszaka szokatlan és vérfagyasztó zajokat hallani az erdőből egyesek szellemeket is láttak.

Nagyon sok embert öltek meg ebben az erdőben valamilyen bűncselekmény miatt, általában megfojtották őket, de a kegyetlenségek nem ismernek határokat. A hátborzongató tevékenységek nem csak éjjel, de nappal is jelen vannak, a helyiek furcsa eseményekről és lábnyomokról is beszámolnak az erdőből. Többen azt jelezték, hogy egy fekete ködbe burkolózó alak követi őket végig az erdőben.

Természetesen a turizmus kihasználja a tragédiákat és az elterjedt szellemhistóriákat, ugyanis be lehet fizetni különböző szellemtúrákra és el lehet tölteni egy félelmetes éjszakát a sikító erdőben.

Te elég bátor lennél, hogy kint aludj az erdőben?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás