promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 28: a Skorpió számára váratlan meglepetést tartogatnak a bolygók, a Bak pedig nagy pácba kerül, ha enged a lusta énjének
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák kreatív energiái feltámadhatnak később a hosszú hétvégén, míg a Halak számára egy új kezdet jöhet, ha ő is így akarja. Néhány csillagjegynek érdemesebb kitisztítania a fejét, mielőtt drasztikus döntéseket hoz a mindenszentek előtt. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma elég sok nyugtalanság van benned. Ez lehet egy hosszú időszak kezdete lesz, amiben a sors tesztelni akarja a határidat. Mindegy milyen probléma kerül eléd, tudd, hogy a közeli környezeted mindenben melletted áll. A jó hír az egészben, hogy minden jelenlegi kihívás csak pozitív értelemben fog téged megváltoztatni, és ösztönöz, hogy jobb legyél.

Bika (április 21. - május 20.)

Igyekezz ne bal lábbal felkelni. Elég türelmetlen lehetsz, és a nap kezdetekor semmihez sem lesz kedved igazán. Nagyon tud bosszantani, ha valaki lassan reagál, vagy várakoznod kell valamire. Az lenne a legjobb, ha csak magadban fortyognál, és elterelnéd a munkával a figyelmedet. Így el tudod kerülni a felesleges súrlódásokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most abszolút nehezen indulhat a napod, és kevés időd lesz, hogy összekapd magad. Eléggé le vagy merülve, és ez csak rosszabb lesz, ha nem teszel valamit a feltöltődésért. Ha vége a feladataidnak, akkor vonulj el otthon, hallgass zenét, nézz meg egy jó sorozatot, filmet, vagy csak bújj be egy kád forró vízbe. Mindegy, csak szánj egy kis időt önmagadra, különben eluralkodik rajtad a depresszió.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma erős és ambiciózus vagy. Te is érzed magadon? Akkor itt az ideje, hogy valami nagyot alkoss. Ne félj újszerűen látni a dolgokat, mert ez viszi előre ezt a világot. Azonban próbálj meg kompromisszumokat kötni, mert a csapatjáték néha elengedhetetlen a sikerhez. A kreatív energiáid feltámadhatnak a hosszú hétvégén, azokat mindenképpen használd ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma újult erővel vetheted bele magad a napi teendőkbe, ami nagy áttöréseket eredményezhet. Akármennyire is jól érzed magad ebben, azért figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magad, mert akkor hibázni fogsz, és mehet a szemétbe az erőfeszítésed. A kevesebb néha több, ne felejtsd el. Este kezd el megtervezni fejben a hosszú hétvégédet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Zakatol benned a teljesítési vágy, amit főleg a munkádban fogsz tudni kamatoztatni, de számos más területen is hasznát tudod venni. Ha egy barátod vagy családtagod segítséget kér, őt se utasítsd el, mert lesz energiád az ő problémáját is megoldani. Ráadásul olyan tökéletesen, hogy nagyot fogsz nőni a szemében.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Túl sok terved van a fiókban, és a mai nap megfelelő lehet arra, hogy ezeket elővedd. Az a jelmondat lebegjen a szemed előtt, hogy akkor sem szabad feladni, amikor már mindenki más megtette. A boldogságodhoz az is hozzátartozik majd, ha ezeket a terveidet véghezviszed, vagy legalább belekezdesz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hamarosan egy váratlan meglepetésben lehet részed. Nem tudni, hogy az univerzum mit tartogat számodra, de a bolygók jelenlegi állás szerint semmi rosszat. Közben sokkal tisztábban kell látnod a jövődet. A megfelelő motivációhoz el kell képzelned a sikeredet. Ha látod, milyen lesz az életed a csúcson, akkor minden erőddel azon leszel, hogy ezt elérd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A csillagok szerint teljes harmónia uralkodik most körülötted, és ezt mindenképpen használd ki. Miképp tudod? Keress valami olyan kihívást vagy feladatot, ami egy átlagos napon bosszúságot okozna, és tegyél pontot a végére. Estére szervezz magadnak valami kikapcsolódást, hiszen ilyenkor még a pihenés is duplán örömteli lehet.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezen tudsz kikecmeregni a lustaságból, ami nem visz egyáltalán előre. Ideje összekapni magadat, és mozgósítani az energiáidat. Ha ez sikerül, akkor a nehezebb problémákat is nagyobb erőfeszítések nélkül tudod megoldani. Ne rettenj meg az első kihívásoktól, vagy nehézségektől, itt is a kitartás az, ami először tartósan meglátszik az emberen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon vágysz a tömegre és a társaságra, azonban ezt még ne most elégítsd ki, majd ráérsz a hosszú hétvégén. Az agyad persze közben mozog, így ezzel vezesd le az energiáidat: beszélgess a kreatív barátaiddal interneten, fantáziálgassatok, tervezgessetek bátran. Akármilyen őrült ötlet születik, semmiképpen ne dobjátok a szemétbe.  

Halak (február 20. - március 20.)

Előfordulhat, hogy kicsit eltunyultál mostanában. Ez lehet egy új kezdet, és legyen ma az a pont a hétvége előtt, amikor egy egészségesebb életbe vágsz bele. Ezekben az időkben nehezebb megtalálni a helyedet, de ha teheted, mozdulj ki otthonról, legalább egy kis sétára. Az aktív pihenés jobban fel tud tölteni, mint a tespedés otthon.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás