promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle-ről kitálaltak az egykori kollégái, a hercegnének ezért lehetett büdös a munka
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg felesége ma már mesébe illő életet élhet.

Meghan Markle a brit királyi família fekete báránya, aki elcsavarta Harry herceg fejét, ráadásul a férfit elszakította a családjától, arról nem is beszélve, hogy mindenkivel összerúgta a port az udvarban, akivel lehetséges.

Lényegében ilyen kép él mindenkiben a 41 éves amerikai hercegnéről, és az elmondottakban lehet valami igazság. Meghan igazi számító és törtető személy, lényegében ez jön át a volt munkatársai visszaemlékezéseiből is.

A barna hajú szépség a Deal Or No Deal (Áll az alku) című műsorban vétette magát először észre még a hercegnévé való átváltozása előtt, ahol bőröndöket kellett nyitogatnia, illetve a lehető legjobban felpolcolni a melleit, hogy a férfinézők is kapjanak valami pluszt a műsortól.

„Ha nem lett volna a show, akkor sohasem találkozott volna Harry herceggel”

– jelentették ki hajdani kollégái, akiknek rosszul esett, hogy Meghan úgy érezte, csupán egy szép, de butuska nőként kezelték a produkcióban. Pedig akár heti 28 ezer dolláros fizetéshez is hozzájuthatott, valamint esélyt kapott arra, hogy felfedezzék. Ez be is következett, bár csak 34 adásban szerepelt, igaz, nem is a mozis karrierje indult be, hanem egy sokkal nagyobb hal akadt a horgára.

„Vele ellentétben számomra élvezetet jelentett a szereplés, és fontos lépést a karrieremben. A legtöbb lány ezt mondaná. A stáb nagyon jól bánt velünk, profi forgatás volt”

– mondott ellent a hercegnének Lisa Gleave ausztrál modell, aki szintén mutogatta magát az ominózus műsorban. Meghan azt is kifogásolta utólag, hogy az egyik menedzser hölgy rendszeresen rászólt színpadra lépés előtt, hogy húzza be a hasát, mintha irtózatosan kövér lett volna.

„Biztos vagyok benne, hogy ezt nem egyedül neki mondták. Mindannyian megkaptuk, elsősorban azért, mert a ruhákat egyedileg ránk szabták, így nyilvánvalóan nem hízhattuk ki azokat. Én például sohasem sértődtem meg az ilyeneken, az egy munkahely volt, ahová a többségünk szívesen járt be”

– emelte ki Lisa. Lehet, hogy a hercegnének a rendszeres fél 6-os kelések nem tetszettek csak, a bőröndös hölgyeknek ugyanis fodrászkodniuk és sminkelniük kellett minden adás előtt, a ruhapróbákról nem is beszélve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás