promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van III. Károly újabb döbbentes lépése: II.Erzsébet ennek nagyon nem örülne
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol nép többségének lassan igaza lesz Károllyal kapcsolatban?

Mindenki tudja, hogy II. Erzsébet imádta a lovakat, és amikor csak tehette, a saját lovai mellett töltötte legszívesebben az időt. Ezzel a Buckingham-Palota is tisztában volt, hiszen a temetésen, amikor a koporsóval Windsorba értek, akkor kihozták két lovát is, hogy méltón ők is „elbúcsúzhassanak." A napokban felkerült egy derbis videó, ahol az elhunyt királynő fejvesztve rohant a páholya elejére egy távcsővel a kezében csak azért, hogy minél közelebb láthassa a lovát, aki éppen versenyzett:

Károly király már így is sok változást szeretné bevezetni, mintha azon lenne, hogy teljesen átformálja a monarchiát. De lehet azt mondani, hogy most az édesanyja emléke ellen követ el ámokfutást?

A BBC írta meg viszont, hogy a Newmarket Tattersalls aukciósház nem is olyan régen jelentette be, sok egyéb dolog mellett, de II. Erzsébet 14 tenyészkancáját is értékesíteni fogják majd. Ezeket mind a király örökölte meg, így ha értékesítésre bocsátják az állatokat, akkor az ő tudta nélkül lehetetlenség... nem mintha bármi titokban maradhatna a király előtt.

Az eladásra került lovak között ott van Just Fine is, akit egy vílághírű idomító Michael Stoute tanított be, és a régen sokat emlegetett Love Affairs is.

Az egész olyan érdekes, hogy vajon Károlynak miért ez volt a legsürgetőbb tennivalója most? Miért szeretett volna megszabadulni a lovaktól, és miért pont most? Kíváncsi lennék azért Harry és Vilmos véleményére... Nekem kicsit eszembe juttatja A Koronában azt a részt, amikor Mária királyné írja a fiatal II.Erzsébetnek, hogy a gyásszal nem csak az apját, de Erzsébetet is el kell gyászolnia. És hogy lesznek majd harcok saját magában, függ küzdeni Erzsébet és II. Erzsébet, az érzelem és az ész magában, de sose felejtse el, hogy mindig II. Erzsébetnek kell kijönnie győztesnek. Mert a korona Isteni ajándék.

A királyi vérbe nem mehetett bele sok érzelem, hiszen érzelemmel hogy is lehetne uralkodni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás