promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix nagy leleplezést tervezhet Károlyról, gyökerestől felfordíthat mindent a brit királyi családban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ausztrál férfi meséjét hamarosan talán döbbenetes igazságnak tarthatjuk.

Az 56 éves Simon Charles Dorante-Day jó ideje váltig állítja, hogy ő Károly király és Kamilla királyné eltitkolt gyermeke. Az ausztrál férfi természetesen most gyászol, hiszen Erzsébet királynőben a „nagymamáját” vesztette el, ugyanakkor egy nagy terv részleteit is belengette.

Természetesen sok kalandor természetű ember mondhatja magáról, hogy titokban a brit királyi család sarja, hiszen a vagyon és a hatalom csábító, de Dorante-Daynél kitartóbb próbálkozó aligha létezik, mert hisz az igazságában.

„Azt hiszem, Károlytól az lenne a legkevesebb, hogy válaszoljon nekem és ismerjen el. Vilmosnak adta a walesi hercegi címet, de kérdem én, hol van a DNS-vizsgálat eredménye? Ha nem az apám vagy, akkor bizonyítsd be”

– üzent a napokban a férfi az ausztrál médiában. Ha pedig nem lesz képes leakadni erről a témáról, az még komoly kellemetlenségeket okozhat Nagy-Britanniában. Dorante-Day ugyanis azt állítja, hogy 8 hónapos korában adoptálták, és az örökbefogadó nagyanyja árulta el neki a halálos ágyán a valódi származását.

A férfi olyannyira hisz neki, hogy erre a vallomásra építve

a Netflixszel szeretne közös sorozatot készíteni.

Természetesen ez arról szólna, hogyan nőtt fel elfeledve a távoli kontinensen, miközben „féltestvérei”, Vilmos és Harry minden létező földi jót megkaptak.

Dorante-Daynek alighanem szüksége volna némi pénzmagra, ugyanis 9 gyermeke van, így velük egy csapásra jelentősen kibővülne a brit királyi família. A Netflix mellett állítólag más érdeklődők is vannak a sztorija iránt, ami kétségkívül nagy durranás volna.

Az esete azért kényes téma, mert a hivatalos elismerése révén egy csapásra ő lenne Károly legidősebb fia, vagyis abszurd módon utána akár a trónra is igényt tarthatna. Állítása szerint még a Simon és Charles neveket is Kamilláék adták neki, mostantól tehát felettébb kínos lenne, ha az elképesztő történetéről kiderülne, hogy az utolsó szóig igaz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás