promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már majdnem egy napja vajúdott a nő, amikor a férje lazán nekiállt mellette Xbox-ozni a kórházban
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kissé ideges lett egy anyuka, amikor a párja úgy döntött, hogy magával viszi a kórházba a játékkonzolját és az ahhoz tartozó játékokat, amikor a nő vajúdni kezdett. A férfi majdnem lemaradt életük egyik legnagyobb pillanatáról, közös gyermekük megszületéséről.

Amikor egy nő világra hozza gyermekét, valószínűleg jól esik neki, amikor a szerettei mellette vannak, hogy átsegítsék a fájdalmas vajúdási folyamaton, azonban manapság úgy tűnik ez már nem szempont. Illetve, nem mindenkinek szempont. 

Történt ugyanis, hogy a TikTokon Anxiety Couple néven futó pár női tagja megosztott egy, a kórházban készült videót, amelyen azt is megmutatta, hogy párja – aki most a vőlegénye – a tévé mellett állt Xbox kontrollerrel a kezében. A videón a nő azt mondja: „Szóval, úgy néz ki, hogy én éppen vajúdok, miközben a pasim ezt csinálja. A nő a videón megkérdezi a férfit, hogy miért vitte magával az Xbox-ot, mire ő csak annyit válaszol, "Ígérem, hogy csak egy játék"

A leendő anyát egyértelműen aggasztotta párja viselkedése, és a klip alá azt írta, hogy a férfi az Xbox miatt lemarad a fia születéséről. A pár videóját eddig több mint 7 millió alkalommal nézték meg, és több ezer ember kommentálta a klipet, közülük pedig sokan tisztteletlennek nevezték a férfit - írja a Mirror. Valaki úgy fogalmazott:

"Én is játszom, de ez tiszteletlenség, a legjobb emlékeit szalasztja el”

Míg egy másik kommentelő megjegyezte, hogy nagyon zavarban lenne, ha az orvosok éppen belépnének a szobába. Mások azonban a férfi védelmére keltek, és kijelentették, hogy maguk is videójátékkal szórakoztatták magukat, amíg a feleségük vajúdott. Megint más azt írta:

„Őszintén szólva, én egyáltalán nem bánom! Mondtam a férjemnek, hogy hozza magával a Nintendo Switchet, hogy tudjunk Mario Kart játszani, amikor elkezdek vajúdni".

Bárhogy is, ami volt, elmúlt, és csak remélhetjük, a születés után az édesapa valamivel több gondot fordít majd a feleségére és a gyermekére a későbbiekben. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás