promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anett ismét megcsinálta, hihetetlen, mit tett pár hónappal a borzasztó balesete után
Borítókép:  Palikék Világa by Manna / YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori valóságshow-szereplőnek szerencsére gyorsan halad a gyógyulása.

A nyár óta fél Magyarország tudja, hogyan zajlik egy teaszeánsz, és mire való az ayahuasca-főzet. Sáfrány Emese és Béres Anett júliusban vettek részt egy különös szertartáson Siklós környékén, ami kis híján tragédiába torkollott.

A Való Világ egykori sztárjának ugyanis az elfogyasztott főzet után súlyos hallucinációi támadtak, és eszeveszett menekülésbe kezdett. Az ámokfutásnak egy komoly baleset, zuhanás vetett véget, amely során a 41 éves Anettnek eltört jó pár bordája, a sarokcsontja és egy gerinccsigolyája is, így valóban életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

A gyógyulása szerencsére jó tempóban halad, nemrég a gerincét stabilan tartó fűzőt is elhagyhatta, illetve arról is hírt posztolt, hogy a gyógytornásza segítsége révén már akár fél lábon is képes állni.

A szőke médiaceleb most pedig a rehabilitáció újabb állomásához érkezett, és természetesen ezt sem titkolta el, hanem kirakta az Instagramra, a követői pedig rögtön szállították is neki a jól megérdemelt elismeréseket.

„Mi ketten, végre újra együtt! Elmondhatatlanul hiányzott az autócskám, és a vezetés is! Tudni kell rólam, hogy már 18 éves koromban volt jogosítványom, és ekkor meg is kaptam az első autómat az Édesapámtól! Azóta eltelt jó néhány év, és jó pár kocsim is volt már! Mindig imádtam az éppen aktuálisat, most sincsen ez másképpen! Azt gondolom, jól vezetek!”

– lelkendezett Anett, azt is felelevenítve, hogy annak idején a Való Világ szereplőjeként még a Hungaroring versenypályán is alkalma nyílt tétre menően kocsikáznia a többiekkel. A versenyt természetesen ő nyerte, még a fiúkat is legyőzte. Most pedig újabb nagy győzelmet aratott, hiszen negyed évvel a borzasztó balesete után ismét a volán mögé ülhetett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás