Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hátborzongató üzenetet hagyott Putyin szüleinek a sírján egy orosz nő

Hátborzongató üzenetet hagyott Putyin szüleinek a sírján egy orosz nő

Élet

Hátborzongató üzenetet hagyott Putyin szüleinek a sírján egy orosz nő

Élet

BTP 16:55

Putyin szüleinek a sírja nem az első alkalommal vált célponttá.

Tovább folytatódik a véres háború Oroszország és Ukrajna között. Minden európai ország, köztük Magyarország is arra vár, hogy a két fél végre leüljön egymással tárgyalni. Ez utoljára március végén történt meg Moszkva és Kijev között Törökországban, de nem sikerült előrébb jutni, így ezt fel is függesztették.

Azóta az Ukránok megtámadták a Kercsi-szorosi hídat (bár ezt hivatalosan még nem ismerték el), míg Oroszország Kijevvel együtt több ukrán várost is bombázni kezdett. Putyin továbbra is hangoztatja, hogy minden tudatos, amit csinál.

Ha valaki, hát ő biztosan nem ismerné el még a halálos ágyán sem, hogy megbánta a háborút. Nem rég kiderült az is, hogy már nem kerül sor az orosz civilek további mozgósítására, illetve hamarosan véget ér a tartalékosok mozgósítása.

Közben állítólag az orosz lakosság egyre inkább tudatában van, hogy Ukrajnában nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt az elején az orosz elnök elképzelte, akármilyen módon is próbálják ezt leplezni. Már eleve a mozgósítás felháborodást okozott, és sokan átlátnak a szitán, hogy az orosz hadsereg rettentő lassan halad előre.

Közben a Moscow Times számolt be róla, hogy egy nyugdíjas asszony igazán kritikus üzenetet hagyott Putyin szüleinek a sírjánál. A 60 éves Irina Cibanyovát az akciója miatt le is tartoztatták a hatóságok. A sírkövet magát nem firkálta össze, csak egy cetlit hagyott hátra.

Azt már a Meduza derítette ki, hogy mit írt rá:

„Halál Putyinra! Egy korcsot és egy gyilkost neveltetek fel!”

- írta Irina, aki hozzátette, hogy az egész világ az orosz elnök haláláért imádkozik, aki csak szenvedést hozott.

A sírt szeptember óta őrizték, mivel egy másik aktivista olyan üzentet hagyott szintén a sírnál, mintha Vlagyimir Putyin iskolai ellenőrzőjébe írt volna szülőknek.

„A fiuk viselkedése szörnyű! Lóg a történelemórákról, verekszik az osztálytársaival és azzal fenyegetőzik, hogy felrobbantja az egész iskolát!”

- állt a táblán.

Szóval Irina még így is oda tudott jutni a sírhoz, azonban a merész lépése miatt öt év szabadságvesztést kaphat, ha bűnösnek találják.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria