promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin megbánta a háborút? Most tiszta vizet öntött a pohárba az orosz elnök
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Putyinnak feltették a nagy kérdést, ő pedig egyszerű választ adott rá.

Már hónapok óta tart az orosz-ukrán háború, ami szinte az egész világra negatív hatással van. Sokan reménykednek abban, hogy a felek hamarosan békét kötnek egymással, de sajnos folyamatosan úgy haladnak az események, hogy ennek a lehetősége egyre távolabb kerül – főleg a Krími híd felrobbanása óta, ami hatalmas feszültséget generált az oroszokban és valószínűleg az elnökben, Putyinban is.

Vlagyimir Putyin nyilvános kommunikációjára leginkább a „határozott”, illetve a „fenyegető” jelzőket lehetne aggatni, hiszen úgy tűnik, hogy az orosz elnök továbbra is hisz abban, hogy Oroszország győzhet, és az ő oldalán van az igazság. Nemrég Asztanában tartott egy sajtótájékoztatót, amivel nem hazudtolta meg önmagát, és ismét olyan dolgokat mondott, amikkel sokakban aggodalmat keltett.

Putyin nem éppen meglepő módon újra elővette a fenyegető hangnemét, és elmondta az egész világ szeme láttára, hogy globális katasztrófát idézne elő, ha a NATO-csapatok és Oroszország összecsapnának egymással – sőt, valaki megkérdezte tőle, hogy esetleg megbánta-e a háborút, amire az orosz elnök azt válaszolta, hogy: nem – de minden bizonnyal ezzel sem okozott nagy meglepetést.

A sajtótájékoztatóból az is kiderült, hogy nem kerül sor az orosz civilek további mozgósítására, illetve hamarosan véget ér a tartalékosok mozgósítása is, miután szeptember végén 300 ezer ember harcba hívását kezdeményezték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás