promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató dolgot vallott be Meghan Markle, amivel mindenkit sokkolt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak a felszínt kapargatja általában a bulvársajtó, amikor különböző hírességekről cikkezik, azonban olykor a pompa és a csillogás mögül felsejlik a kiábrándító valóság. Utóbbi történt meg Meghan Markle-lel is, legutóbb például akkor, amikor arról beszélt, hogy az első terhessége idején öngyilkos gondolatok foglalkoztatták. 

Ismét visszatért a héten Meghan Markle podcastje, amely az Archetypes címet viseli, és amelyben ezúttal a mentális egészség állt a fókuszban annak apropóján, hogy október 10-én tartották a lelki egészség világnapját. A témát Constance Wu, Jenny Slate és Deepika Padukon társaságában taglalták, személyes mélypontokat is érintve - írja a Glamour

Meghan többek között arról az időszakról is beszélt, amikor első gyermekével, Archie-val volt várandós, és amikor még részt vett a királyi család munkásságában. Ezt az időszakot élete legnehezebb és legsötétebb időszakaként jellemezte. Visszaemlékezett arra is, hogy bár próbált segítsléget kérni, a királyi család visszautasította, hogy Meghan szakemberhez forduljon, ugyanis attól tartottak, hogy mit gondolnak majd az emberek, ha kiderül, hogy a nő terápiára jár - annak ellenére is, hogy a családban történt már egy tragikus halál. 

Alapvetően Harry és Meghan között sem volt egyszerű ez a beszélgetés, hiszen a nő szégyellte bevallani a dolgot, azok után, hogy a férfi mennyit szenvedett édesanyja halála után. Ennek ellenére mégis Harry segített neki megküzdeni az öngyilkos gondolatokkal, sőt, szakembert is ő talált. Meghan hozzátette, tudta, ha nem beszél a problémáról, akkor megteszi amit a fejében forgat, mert egyszerűen nem akart tovább élni. Amikor először beszélt erről Oprah Winfrey-nek, pontosan úgy fogalmazott:

„Egyszerűen nem akartam tovább élni. „És ez egy nagyon világos, valóságos és ijesztő állandó gondolat volt. És emlékszem – emlékszem, hogyan ölelt meg engem."

A podcastban végül Meghan Markle felhívta a figyelmet arra is, hogy mindennél fontosabb, hogy legyen bátorságunk segítséget kérni, ha egyedül nem tudunk megbirkózni egy nehezebb időszakkal.

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon (http://www.ongyilkossagmegelozes.hu/) találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás