promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen a hangja a szépséges finn miniszterelnöknek, alighanem meglepődsz majd rajta
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sanna Marin bájos megjelenése mögött egy kőkemény politikus rejtőzik.

Sanna Marin finn miniszterelnök az új generációs politikusok közé tartozik. Aktív a közösségi médiában (az Instagramon például 982 ezer követője van, miközben Finnországnak 5,5 milliós a népessége), a hivatalos, protokoll szerinti ruhák mellett imádja a lezser megjelenést, és nem mindig fogalmaz vagy cselekszik diplomatikusan.

Idén augusztusban sírva kellett magyarázkodnia amiatt, hogy miért bulizott eszeveszetten a barátaival, miközben ez egy „hétköznapi” 36 éves nőnél fel sem merülhetne kérdésnek. Az esetet azonban megúszta, részben a gyors cselekvésének köszönhetően is, hiszen azonnal drogtesztet végeztetett, így negatív eredménnyel tudta bizonyítani, hogy nem tiltott szereknek köszönhette fergeteges jókedvét.

Sanna nemcsak gyönyörű, de okos is, közgazdász végzettséggel rendelkezik, mindössze 2 éve van férjnél, de már van egy 4 esztendős kislányuk. Maga nem mindennapi családban nőtt fel, hiszen az édesanyja, illetve annak női élettársa nevelte fel.

A miniszterelnök törékenynek és sebezhetőnek tűnik a fotókon, de a bájos, lefegyverző mosoly senkit se tévesszen meg. Kőkemény harcokon keresztül jutott el 2019 legvégén az országvezetői posztig, miután elődjét egy postássztrájk elsöpörte.

Sanna merészen beleáll a nemzetközi politikai küzdelmekbe is, nem riad meg Putyin orosz elnök sorozatos fenyegetéseitől sem. Legutóbb például arra a kérdésre, hogy mi jelenthetne kiutat az ukrajnai konfliktusból, a következőket válaszolta:

„Kiutat mi jelenthetne? Ha Oroszország kivonulna Ukrajnából, ez lenne a módja”

– válaszolta határozottan, és még egy hitetlenkedő hümmögést is a mondatai végére illesztett. A Twitterre kirakott videóban meghallgathatjuk, hogy meglepően mély a hangja, nem olyan csicsergő, mint amit a külleme alapján várhatnánk tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás