promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ábel Anitának elege lett a pénzlehúzó csalókból – figyelmeztetett mindenkit, és kemény lépéseket tesz
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ábel Anita beleesett abba a csapdába, amiben Gáspár Evelin is.

Az interneten sokszor bukkannak fel hirdetések, amik azt népszerűsítik, hogy némelyik híresség valamilyen fogyasztószernek köszönheti az átalakulását.

Az ilyesfajta reklámokkal valóban nem árt vigyázni. Persze a legtöbb esetben a fogyasztószerek vitaminok, vagy placebók, azonban ritkán valamilyen egészségkárosító hatásuk is lehet. A lényeg, hogy ha bizonytalanok vagyunk egy ilyen szer, vagy tabletta, esetleg tea származásában, akkor semmiféleképpen ne rendeljünk belőle. Senki se tudja, mit tartalmazhatnak, mivel nincsenek bevizsgálva. A legjobb esetben tényleg csak átverés az egész, és valamilyen vitamint kapunk.

A sztároknak ezek a kamuhirdetések még nagyobb fejfájást tudnak okozni, mivel a rajongók őket keresik meg, ha fogyasztószer hatástalan. Gáspár Evelin is beleesett már ebbe a csapdába. Eleve kiakadt, hogy hülyeségeket reklámoznak a nevével, és hozzátette, hogy nem a varázstabletták fognak segíteni a fogyásban, hanem az akarat.

Győzike lányát eléggé megviselte, hogy gyerekkorában kövér volt, de nem alkalmazott semmilyen trükköt. Egyszerűen csak odafigyelt az étkezésére és igyekezett többet mozogni, majd végül olyan alakot tudott elérni, amiről mindig is álmodott.

Interneten sokan találkozhatnak Ábel Anita arcával is, de a műsorvezető nem szerződött le senkivel, csak egyszerűen csalók élnek vissza a nevével, ráadásul már évek óta.

Mivel Ábel Anitának is egyfolytában magyarázkodnia kellett emiatt, eléggé elege lett. Ő is mindig hozzáteszi, hogy a saját elhatározás segít a fogyásban, nem pedig a kiskapuk keresése. Ami még rosszabb, hogy a kamuhirdetők még gyógyszereket is népszerűsítenek a nevével, amik valóban veszélyesek lehetnek.

„Kedves Követők! Hónapról hónapra felbukkannak a nevemmel fémjelzett hirdetések, cikkek, amiben fogyasztószert vagy gyógyszert hirdetnek. Ezek mind kamuhirdetések. Kérjük senki ne dőljön be, és ne rendeljen”

- figyelmeztetett mindenkit a műsorvezető a hivatalos Facebook-oldalán.

Ábel Anita hozzátette, hogy a nevét és az ismertségét felhasználva csalják ki az emberekből a pénzt. Mivel már nagyon besokallt, így az ügyben megtették a szükséges lépéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás