promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató feltételezés látott napvilágot II. Erzsébet királynő temetéséről
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Uri Geller szerint a londoniaknak érdemes lett volna az égre tekinteniük a szomorú napon.

A Magyarországon is jól ismert mágus és illuzionista Uri Geller gyakran hívja fel a figyelmet magára különös jóslataival. Ezek néha a földönkívüliek - szerinte - hamarosan bekövetkező látogatásával állnak kapcsolatban, ám hiába a rendszeres nagy beharangozások, a valódi csodára egyelőre várnunk kell.

Az apai ágon magyar felmenőkkel is rendelkező híresség legutóbb II. Erzsébet temetése kapcsán tett vad bejelentést, amelyben az ufók szintén főszerepet kaptak. Geller szerint a gyászoló tömegnek érdemes lett volna a londoni égre is feltekintenie a szomorú napon, hiszen ott nem mindennapi dolgot láthatott volna.

Az illuzionista szerint az elhunyt királynő emléke előtt az idegenek is tisztelegni kívántak, ezért valamilyen módon ők is részesei lehettek a szertartásnak. Geller meg volt győződve arról, hogy szeptember 19-én egy ufót láthatnak majd elhúzni az emberek az angol főváros fölött, ám ezzel kapcsolatos bejelentésekről egyelőre nem érkezett hír.

Az izraeli-brit állampolgárságú kanálhajlító egy rövid Twitter-üzenetben jósolt még a temetés előtti napon. Egyelőre fogalmunk sincs arról, hogy a feltételezett idegen civilizációk mennyire követik a földi eseményeket, illetve milyen mértékben respektálják az itteni hírességeket, de Geller felvetése mindezzel együtt is érdekesnek tűnt.

“Hiszem, hogy ŐK is tisztelegni kívánnak majd előtte. Emlékezzünk vissza, hogy mindössze három hónappal ezelőtt egy ufó már megjelent őfelsége jubileumi ünnepsége alkalmából”

emlékeztetett a mágus, bár azt pontosan nem lehet tudni, hogy miféle repülő csészealjra gondolt ebben az esetben. Amikor a királyi légierő Red Arrows (Vörös Nyilak) néven ismert bemutató csapata megjelent az égen, akkor valóban mintha látni lehetett volna egy apró, fényes tárgyat is mozogni az égen, de a jelenség valódi kilétére máig nem derült fény.

Geller mindenesetre azt kérte a követőitől a közösségi médiában, hogy ha sikerül fotót vagy videót készíteniük egy ismeretlen repülő objektumról a temetés napján, akkor a felvételt azonnal küldjék el neki. Mindez egyelőre nem történt meg, de biztosak lehetünk benne, hogy az illuzionista ezt a szálat sem hagyja majd elvarratlanul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás