promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin limuzinját komoly támadás érhette, és az orosz elnök állítólag döntést hozott a szeretőjéről is
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bő fél éve húzódó orosz-ukrán háborúban nincs fegyvernyugvás.

Hét hónapja tart az orosz-ukrán háború a szomszédságunkban, amely a fél világot felforgatta. A 21. század első nagyobb harci eseménye eddig sem bővelkedett váratlan fordulatokban, a napokban azonban különös egybeesésnek lehettünk tanúi.

A felszabadított Izjum városából hazatérve Volodimir Zelenszkij ukrán elnök autójának nekiütközött egy idegen jármű, ám szerencsére senki sem sérült meg súlyosan. Viszont már ez előtt kiderült, hogy alighanem Vlagyimir Putyin orosz elnök is átélhetett egy hasonló esetet a közelmúltban.

Az orosz elnök limuzinját feltételezett támadás érhette, az állítólagos nagyobb csattanást azonban Putyin is sértetlenül úszta meg. Mivel a háborúban mindennapos gyakorlat a félreinformálás, az efféle híreket jobb fenntartással fogadni.

Az orosz ügyet megszellőztető Daily Mail szerint a karambolt követően több tagját is letartóztatták az elnök biztonsági szolgálatának, illetve néhány személyes testőre is eltűnt. A támadás Putyin járművének bal első kerekét érhette, ahonnan erősebb füst volt érzékelhető. A konvoj öt járműből állt, az elnök a középsőben ült.

A nyilvánvalóan páncélozott limuzin azonban képes megúszni akár a kisebb bombatámadásokat is, így ebben az esetben is tovább tudott hajtani. A hírek a General SVR nevű orosz csatornától származnak, amely nem nevezhető Putyin-barátnak, és sokan kétségbe vonják az információi hitelességét.

Ugyancsak ők kürtölték világgá, hogy megszületett a döntés az orosz elnök szeretőjéről, az egykori olimpikon Alina Kabaeváról. A 39 éves nő a pletykák szerint gyermeket vár Putyintól, amit azonban az elnök nem fogadott kitörő örömmel.

Érthetően, hiszen lassan betölti a 70. életévét, és valószínűleg az egészsége sincs rendben, ráadásul a hadserege háborúban áll egy szomszédos országgal, így Putyin aligha akarja a baba által még sebezhetőbbé tenni magát. A hírek szerint az elnök ezért arra utasította Kabaevát, hogy hajtasson végre magán terhesség-megszakítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás