promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Órákon át súrolta a szőnyegen lévő foltot egy nő, aztán rádöbbent, hogy valójában mi volt az
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hat éve jár egy idegen házba takarítani, és most csúnyán felsült a tudományával.

A közösségi médiában se szeri, se száma azoknak a tanácsadóknak, akik a lakásban, ház körül adódó tisztítási munkához kínálnak hasznos praktikákat. A brit Karen Royle is egy ilyen megszállott tisztaságmániás, ám a közelmúltban csúnyán felsült a tudományával.

Egy vörös szőnyeg, pontosabban a rajta lévő hat darab, élénk kék színű folt adta fel neki a leckét. Amikor először megpillantotta őket, meghűlt az ereiben a vér, de a következő gondolata természetesen az volt, hogy rajta még semmilyen makacs szennyeződés nem fogott ki.

Amikor a hagyományos módszerei csődöt mondtak, speciális súrolószert vett elő, ám a kék pacáknak mindez meg se kottyant. Egyszer úgy tűnt, hogy az 59 éves, négygyermekes anyuka végre sikerrel járt, ám amint eltávolodott a szőnyegtől, a pimasz foltok ismét megjelentek rajta.

A nő persze rettentően felbosszantotta magát ezen, hiszen már órák óta vacakolt a padlón térdelve. Körbejárta a szőnyeget, hogy fogást keressen rajta, és ekkor rádöbbent a szörnyű igazságra.

Karen – aki pénzért takarította a helyszínként szolgáló idegen házat – még sohasem figyelt fel arra, hogy a közeli falon egy olyan kerek ablak található, amelynek a közepén négy darab kék színű üvegecske helyezkedik el. A napfény azokon átsütve varázsolt foltokat a szőnyegre, amelyek persze így ott sem voltak.

„Ahogy a foltok fölé hajoltam, az árnyékom rögtön eltakarta őket”

– idézte fel a rádöbbenés pillanatát a nő, aki hat éve jár rendszeresen a szóban forgó házba, de ilyen csúnyán még egyszer sem sült fel.

KÉPEK itt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás