promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha valaki azt mondja, hogy nincsenek szellemek, akkor nézze meg ezt a fotót, és rögtön hinni kezd bennük
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hol máshol, mint egy brit temetőben készült a kép.

A szellemekben egyes hisznek, mások nem, de ettől függetlenül persze még valóban létezhetnek. Fogalmunk sincs, hogy a rég elhunyt személyek kísértetei hogyan jelenhetnek meg ismét a Földön, ám jó néhány meggyőző felvétel erősíti meg azt, hogy ilyen tényleg előfordulhat.

A legutóbbi fotó éppen a szellemjárásáról híres Angliában készült, és valóban megdöbbentően hitelesnek tűnik. Egy hosszú ruhás, régimódi kalapot viselő nő jelent meg egy négytagú, babakocsit toló család mögött, mégpedig egy történelmi temetőben.

A fényképet a távolabb álló Mandy Steel készítette, aki a két gyermekével sétálgatott éppen a területen. A 45 éves nő nem azonnal vette észre a kísértetet, csak később szúrta ki a fotón, és persze alaposan megdöbbent a látványtól.

Érdekes, hogy az egyértelmű jelenet nem tűnt fel neki azonnal a helyszínen, hiszen ez azt sejteti, hogy a szellem csak a fotón vált láthatóvá, a valóságban pedig észrevehetetlen volt. Jó lett volna megkérdezni az elöl haladó családot is, hogy érzékeltek-e bármit a kísértet jelenlétéből, ám erre nem tért ki a Daily Mail cikke.

„Tényleg furcsa a dolog, mert a lányom szintén készített fotókat ugyanarról a helyről, ugyanabban az időben, de nála semmi sem látszódik”

– mutatott rá egy meghökkentő részletre Mandy. Aki utána az összes képét ellenőrizte, hogy nem lát-e valakit a helyszínen hasonló ruhában, de a kutatása eredménytelennek bizonyult. A felvételek rendkívül meggyőzőek amiatt is, mivel a temető látogatói közül mindenki rövidebb, nyári ruhákat hordott, és csak a feltételezett kísértet volt nyakig begombolkozva.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás