promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegnő rettegett – Egy hátborzongató titok derült ki róla
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A testőre, Lee Sansum valóban roppant érdekes dolgokat hoz nyilvánosságra Diana hercegnőről.

A királyi család élete továbbra is napi sajtótéma a világban. Mostanság azt is elkezdték boncolgatni, hogy II. Erszébet királynőt ki kötheti a trónin. Ugyebár benne van a pakliban, hogy az egészségi állapota miatt valamikor vissza fog vonulni, mivel így is vannak olyan feladatkörök, amiket már nem lát el.

Sokan gondolják úgy, hogy már Károly herceg is túl idős, így Vilmos, vagy akár Harry herceg is lehet az örökös. Diana hercegnő két fia persze még mindig nem tudtak békét kötni egymással. Lehet valami rivalizálás is van a háttérben?

Diana mindig arra törekedett, hogy mind a két fiát ugyanúgy szeresse. Mostanság elég sok titok derült ki a hercegnő halálával kapcsolatban, köszönhetően Lee Sansum testőrnek, aki Diana mellett olyan hírességeket is védett, mint Tom Hanks, vagy Sylvester Stallone.

Sansum nem olyan rég elárulta, hogy mindig bekapcsolja a biztonsági öveket a kocsiban, mivel ez előírás, de a társa, Trevor erre valamiért nem figyelt Diana hercegnő halála előtt. Úgy érzi, ha akkor ő van szolgálatban, akkor Károly walesi herceg egykori felesége még mindig élne.

Diana sokszor beszélgetett mély dolgokról is a testőrével, és szabályosan borzongott attól, hogy valaki meg akarja ölni őt.

„Megosztotta velem a félelmeit azzal kapcsolatban, hogy egy napon meg fogják gyilkolni. Megkérdezte, hogy Versace megölését profik végezték-e. Úgy gondoltam, hogy igen. Aztán mondott valamit, amit azóta sem tudtam kiverni a fejemből: Gondolod, hogy ezt fogják tenni velem is? Remegett, és a hangjából egyértelműen kiderült, tényleg úgy gondolja, hogy ez megtörténhet”

- idézte a Blikk a most hatvan éves visszavonult testőrt.

Lee Sansum idén szeptember elején jelenteti majd meg könyvét, The Bodyguard (A testőr) címmel. Abból ugyebár még több titok ki fog derülni.

Az összeesküvés-elmélet hívők közben továbbra is hisznek abban, hogy Diana hercegnő halálát előre eltervezték, és merészebbnél merészebb felvetésekkel szoktak előállni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás