promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló titok lepleződött le Diana hercegnő halálával kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Diana hercegnő lehet a mai napig élne, ha ez megtörténik.

A királyi családban továbbra is felszínre kerülnek nem mindennapi viták.  Diana hercegnő két fia például még mindig nem tudtak békét kötni egymással. Nem rég kiderült, hogy Harry herceg és Meghan Markle a jövő hónapban az Egyesült Királyságba látogatnak, de nem találkoznak Vilmossal és Katalinnal.

Vilmos és Harry akkor beszéltek utoljára egymással, amikor tavaly nyáron leleplezték néhai édesanyjuk, Diana walesi hercegnő szobrát. Valószínűleg nem lesznek örökké rosszban, de még nem tudták rendezni a testvéri viszonyukat.

Diána 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt. Anno ugyebár 1996 augusztusában mondták ki hivatalosan, hogy elválnak Károllyal egymástól.

A hatóságok és a királyi család is sokáig igyekezett titokban tartani a tragédia részleteit, de később például az is kiderült, hogy a sofőr ittas volt. Az autót üldöző fotósok közül végül senkit sem vontak felelősségre.

Most előbújt az árnyékből Diana hercegnő egykori testőre, Lee Samsum, aki érdekes részleteket árult el a hercegné haláláról.

„Sorsot húztunk Trevorral (Diana másik testőre), hogy eldőljön, ki lesz a hercegnő mellett Párizsban a hétvégén. Végül ő lett a nyertes. Amikor megtudtam, hogy a nem kapcsolták be a biztonsági övet, rögtön tudtam, hogy ez okozta az autóban ülők halálát. Mindig bekapcsolom a biztonsági öveket. Ha én vagyok ott azon a napon, Diana továbbra is életben lenne”

- nyilatkozta a The Sun című lapnak Samsum, aki olyan  hírességekkel dolgozott együtt, mint mondjuk Tom Hanks, vagy Sylvester Stallone.

A testőr hozzátette, hogy a királyi család tagjainak kötelező volt a biztonsági öv használata, és nem érti, hogy ez a hiba hogyan történhetett meg.

Az összeesküvés-elmélet hívők közben továbbra is hisznek abban, hogy Diana hercegnő halálát előre eltervezték, és merészebbnél merészebb felvetésekkel szoktak előállni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás