promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hangos szexelésüktől zengett az utca, a lakók megtapsolták őket az aktus végén
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Videóra vették, ahogy egy egész utca hallgatja a hangosan szexelő párt, majd megtapsolják őket.

Nemrég beszámoltunk egy fiatal párról, akiket az egyik pécsi buszon videóztak le egy igen intim helyzetben. A fiatal hölgy ugyanis orálisan kényeztette a férfit, és egyáltalán nem zavarta őket, hogy a buszon rajtuk kívül mások is utaztak.

Az alábbi eset viszont külföldön, Nagy-Britanniában történt, bár biztosra vesszük, hogy Magyarországon is történt már hasonló. Bizonyára sokan találkoztak már olyan szomszéddal, akik nem voltak tekintettel mások nyugalmára, és hangosan szeretkeztek az otthonukban. Most egy olyan pár hangos szexelését vették videóra, akik miatt szó szerint zengett az egész utca.

A Daily Star írta meg, hogy egy brit nő videóra vette, majd megosztotta a TikTok-on, ahogy az utca lakói egy hangosan szexelő párt élvezkedését hallgatják. A felvételen jól hallani, hogy a nő egyre jobban élvezte az aktust, ami után a hallgató közönség hangos tapssal és ujjongással jutalmazta az intim koncertet.

A brit önkormányzatokhoz rendszeresen érkeznek panaszok azért, mert némelyik páros túl hangosan szeretkezik. A tavalyi évben 168 ilyen panaszt regisztráltak, de voltak olyan önkormányzatok, ahol külön hangfelvevőket szereltek fel, hogy mérni tudják, mennyire hangosan szexelnek egyes párok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás