promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orálisan kényeztette párját a buszon, videó készült az erkölcstelen fiatalokról
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik pécsi buszon orálisan kényeztette párját egy fiatal lány.

Felháborító videó kereng az interneten. Egy pécsi buszon készített felvételt az egyik utas egy fiatal párról, akik erkölcstelenül viselkedtek a tömegközlekedési eszközön. A felvételen jól látszik, hogy az egyik ülésen ülő fiatal férfi eleinte csak a lába között matat, majd egyszercsak megjelenik egy fiatal nő is, aki orálisan kezdi el kényeztetni a párját.

A szerelmeseket egyáltalán nem zavarta, hogy rajtuk kívül mások is utaztak a buszon, sőt, még akkor sem hagyták abba a tevékenységet, amikor egy idős ember szállt fel az egyik megállóban. Mikor viszont a nő abbahagyta a kényeztetést, a férfi tovább simogatta magát.

A videó rohamosan terjed az interneten, sokakat felháborított az eset. A helyiek elmondása szerint ezen a pécsi buszon mindig nagyon sokan utaznak, kisgyerekek és nyugdíjasok egyaránt. Egyesek szerint a fiatalokra azonnal rá kellett volna szólnia a felvétel készítőjének vagy a sofőrnek, míg mások szerint jelezni kellett volna ezt a rendőrségnek, és meg kellene büntetni a szerelmeseket. Arról nem tudni, hogy mi lesz az orális kaland következménye, nem kizárt, hogy a fiatal pár megússza a dolgot.

Az esetről a híradóban is beszámoltak, a TV2 összefoglalóját az alábbi videóban láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás