promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Korda házaspár villájának ilyen őrületes a gázszámlája – mindenki leesett a székről, amikor megtudta
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korda György és Balázs Klári a mostani rezsiárak mellett már nem tudta volna fenntartani az óriási villát.

Nem csak Magyarországon, de egész Európában mindenki számolgat, hogy a háborús válságban hogyan fog alakulni a gáz- és a villanyszámlája. Nincs mese, mindenhol spórolni kell, és minden háztartásnak okosan át kell látnia, hogy ezt hol tudja megtenni.

Ahol persze lehet, ott már hazánk is keresi a megoldást. A Technológiai és Ipari Minisztérium eléggé optimista, mivel szerintünk már a következő fűtési szezonban beindulhat a békési gázmező kitermelése. Itt 600 milliárd köbméter földgáz van, de a szakértők figyelmeztettek, hogy ezt nem lesz könnyű kitermelni.

Magyarországnak körülbelül 10 milliárd az éves gázfogyasztása, és ebben persze benne vannak azok is, akik egy hatalmas villát igyekeznek melegen tartani. Ebbe a körbe tartozott bele Korda György és Balázs Klári.

Azért csak tartozott, mivel Balázs Klári a Blikknek megerősítette, hogy már januárban eladták a hatalmas villát. Mondhatni pont jókor, mert már az új tulaj problémája az, miképp fogja felfűteni a gigantikus épületet. Ide kattintva láthattok róla képet is.

„A két év pandémia nagyon közrejátszott ebben, a személyzetet is fent kellett tartanunk, a költségek pedig már túl magasak voltak, és egy idő után meg kellett hoznunk ezt a szomorú döntést. Nagyon sajnáljuk, hogy ezt meg kellett tennünk, 32 éve a legnagyobb örömünkre működött a villánk, de most már egyértelműen a színpadi szereplésre akarunk koncentrálni. Egy dolgot azonban elmondok, amikor megépítettük a villát az alapba beletettük a képünket ami mellé ezt írtuk: ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel”

- nyilatkozta a lapnak Korda György.

Balázs Klári egy sokkoló dolgot is közölt, ami miatt elég sok embernek tátva maradt a szája. A kúria gázszámlája már a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi félmillió forint volt.

Magyarországon ugyebár az emberek az áramért a dupláját, a gázért a hétszeresét fizetik majd, ha átlépik az átlagfogyasztást, szóval a Korda házaspár a lehető legjobbkor vált meg a birtoktól.

A sztárpáros mostanság tényleg a fellépésekkel volt elfoglalva, és minden nagyobb fesztivált meghódítottak Magyarországon az utóbbi időben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás