promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így szeretett bele Vlagyimir Putyinba az exfelesége
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Putyin is tudott szerelmes lenni, és a pletykák szerint az elején az egykori felesége volt a határozottabb.

Sajnos tovább folytatódik a véres háború Oroszország és Ukrajna között. A két ország egyértelműen kijelentette, hogy a jelenlegi helyzetben egészen biztosan nem lesz semmilyen béketárgyalás közöttük.

Moszkva és Kijev utoljára március végén ült le egymással nyíltan beszélni Törökországban, azóta azonban hallani sem akarnak arról a felek, hogy béketárgyalásba kezdjenek. Érdekes módon anno egy Putyin-Zelenszkij csúcstalálkozóról is volt szó, de ugyebár abból se lett semmi.

Zelenszkij friss bejelentése szerint az orosz katonákat, akik a zaporizzsjai erőművet lövik, vagy onnan támadnak meg másokat, azokat különleges célpontoknak fogják tekinteni. A elnök azt is hozzátette, hogy Oroszország jelenleg „nukleáris zsarolásra” használja fel az atomerőmű bombázását.

Vlagyimir Putyin közben titkos megbeszélést folytatott az orosz nemzetbiztonsági tanáccsal. Az orosz államfő bejelentette, hogy katonai jellegű biztonsági problémákat tárgyalnak, majd kiküldték a sajtót a teremből.

Az továbbra is rejtély, hogy Putyin mit akar elérni, mivel folyamatosan változik a taktika.

A másik nagy rejtély továbbra is Putyin magánélete, amiről vajmi keveset lehet tudni. Az orosz elnök 1983-ban vette feleségül gyermekei anyját. Ljudmila 1985-ben Marija Putyinának, majd egy évvel később Jekatyerina Putyinának adott életet. Putyin és a felesége 2013-ban aztán elváltak, de az nem derült ki, hogy miért, szóval ott is maradtak a pletykák.

A Femina most felidézte, hogy Putyin és az exfelesége első randevúja az Arkady Raikin színházban volt, de ez úgynevezett dupla randi volt. A második és a harmadik napon is ugyanígy négyesben mentek el együtt ugyanerre a helyre. Putyin és Ljudmila egyre jobb viszonyba kerültek, majd egymásba szerettek.

„Volt valami Vlagyimirban, ami vonzott engem. Három-négy hónappal később tudtam, hogy ő az a férfi, akire szükségem van”

- idézte a lap Ljudmilát.

Putyin világ életében furcsa volt, mivel a lánykérést is úgy tálalta, mintha szakítani akarna.

Mostanában a legerősebb pletyka az volt Putyin magánéletével kapcsolatban, hogy az orosz elnök szeretője, Alina Kabajeva kislányt vár tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás