promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így lesz percek alatt olyan illatos a lakásod, hogy soha többé nem akarsz majd elmenni sehova
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szokás szerint csupán egyszerű háztartási szerekre van hozzá szükség.

A munkából hazatérve sokan tapasztalják azt, hogy a lakásuknak bizony jellegzetes szaga van. Az előző nap odaégetett fasírt, a nem jól működő vécé vagy a kissé avítt bútorok nehézzé teszik odabent a levegőt – pedig azt nem is olyan nehéz felfrissíteni és illatossá varázsolni.

A kétgyermekes Chantel Mila arra szakosodott, hogy okos és rafinált, ugyanakkor végtelenül egyszerű háztartási trükköket osszon meg követőivel a TikTokon és az Instagramon. Az ausztrál hölgy a közelmúltban három ötletét is elárulta, amelyekkel ő maga is jó illatúvá szokta varázsolni a házát.

Először is, egy kisebb méretű hőálló üvegpohárba szemes kávét kell tenni, arra pedig egy égő teamécsest helyezni. A kávé felhevül tőle, és elképesztően otthonos illatot csempész a lakásba, miközben a kellemetlen szagokat is semlegesíti.

A következő trükk a konyhában és a fürdőszobában, vagyis a legkényesebb helyeken teszi rendbe a dolgokat. Szódabikarbónát kell citromlével összekeverni, aminek nemcsak intenzív illata van, de kiváló súroló hatása is, vagyis képes eltávolítani a foltokat, pecséteket a mosogatótálcáról és más problémás berendezési tárgyakról.

Végezetül a 32 éves anyuka egy olyan ötletet osztott meg követőivel, amely a szőnyegeket képes felfrissíteni. Ehhez is szódabikarbóna szükség, körülbelül egy félpohárnyi, amibe 10 csepp illóolajat csepegtetünk. Az így kapott port szórjuk rá a szőnyegre, hagyjuk hatni egy órán keresztül, majd porszívózzuk fel. Ugye, nem is olyan bonyolult?

Plusztanácsként elárulta, hogy a vécé környékének illatosan tartására is van egy bevált módszere. Nem mással, mint borotvakrémmel mossa fel a környékét, amitől az állítólag nem ragacsos lesz, hanem végtelenül higiénikus hatást kelt.

@mama_mila_ Make your home smell great fast with these easy hacks #hometips #mamamilastips #learnontiktok #tiktokpartner ♬ original sound - lily
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás