promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erzsébet királynő megrázta magát, és viccesen kitolt Meghan Markle-lel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hercegné a születésnapján kapott óriási pofont.

Meghan Markle nem tartozik a brit királyi család „nagy öregjeinek” kedvencei közé, mindig is arrogánsnak tartották a hercegnét, aki arra merészelt vetemedni, hogy magával csábítsa Harry herceget Amerikába.

Talán jobb is így, hiszen a „renegát” pár így nincs az udvar szeme előtt, bár tévedés lenne azt hinni, hogy egyáltalán nem törődnek velük. Sőt, éppen ellenkezőleg, és ha néha alkalom kínálkozik arra, hogy kitoljanak Meghan hercegnével, akkor azt meg is teszik.

A kétgyermekes (és egyszeresen elvált) anyuka augusztus 4-én ünnepelte a 41. születésnapját, ám a brit királyi család ennek nem kerített nagy feneket. Sőt Erzsébet királynő még nyilvános szülinapi köszöntőt sem küldött neki, és ezt a modortalanságot persze alaposan meg is indokolták.

Az uralkodó nyilvánvalóan régi szokással szakított Meghan miatt, és egyértelműen a köztük lévő rossz viszony vezette erre. Hivatalosan a Twitteren szokták köszönteni a hercegnét, ez azonban idén elmaradt, mégpedig egy szabályváltozás miatt.

„A királynő a weboldalán mellőzte a nagy nap megemlítését, miután úgy döntött, hogy a család nem aktív tagjainál ezt csak akkor veszi számba, ha a szám nullára végződik”

– adott háttérinformációt egy szakértő. Szegény Markle-nek tehát 9 évet biztosan várnia kell majd Erzsébet köszöntőjére, bár a nem túl jó egészségi állapotban lévő, 96 éves uralkodó akkor már 105 éves lesz.

A protokoll megváltozása persze történhetett véletlenszerűen is, könnyítve Erzsébet terhein, ám egy pár soros köszöntés aligha okozott volna számára megoldhatatlan feladatot. Vilmos és Katalin azonban a Twitteren és az Instagram-oldalukon is gratuláltak, ami némi kárpótlást jelenthetett a megalázott Meghan számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás