promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül elvérzett ez a pletyka Putyinról – most a fél világ ledöbbent
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteget foglalkoztak ezzel a lapok, de Vlagyimir Putyin és a Kreml cáfolt.

A háború Oroszország és Ukrajna között sajnos nem igazán akar csitulni, aminek már egész Európa jelentősen issza a levét. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter nem olyan rég arról beszélt, hogy nem akarnak Donbasznál megállni, és még több terültet akarnak elhódítani Ukrajnától.

Közben a mai napon az Európai Unió Tanácsa elfogadta az Oroszország elleni hetedik szankciócsomagot. Az újonnan elfogadott csomag legfontosabb céljai között van, hogy szigorítsák a már hatályos gazdasági szankciókat, illetve hatékonyabbá tegyék azok végrehajtását.

Jelenleg továbbra sem úgy néz ki a helyzet, hogy a két ország leülne egymással tárgyalni. Régen emlegették, hogy létrejöhet valamikor egy Putyin-Zelenszkij csúcstalálkozó, de ezt ötletmorzsaként sem említették meg az utóbbi időben.

Putyinról az volt a legerősebb pletyka, hogy beteg. Már gyakorlatilag szakértők kezdték el elemezgetni, hogy mi baja lehet. Még az is szóba került, hogy rákos, és hamarosan meg fog halni. Ez híresztelés azért indult ismét útjára, mert az orosz elnök egy nyilvános szereplés során köhögött, és a hétre tervezett Nur-Szultánba tervezett útját lemondták.

A Kreml köntörfalazott, és elmondták, hogy Putyin valóban kicsit megfázott, de ez csak a légkondicionálás miatt történt a teheráni látogatása során.

„Tudják, hogy ukrán, valamint amerikai és brit információs szakemberek az elmúlt hónapokban különböző koholmányokkal dobálóztak az elnök egészségi állapotáról - ezek nem mások, mint koholmányok”

- idézte a portfolio.hu Dmitrij Peszkovot, a Kreml szóvivőjét.

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője, William Burns nem olyan meg is említette, hogy nekik nincs erről tudomásuk, hogy Putyin beteg lenne, sőt, viccesen hozzátette, hogy az orosz elnök túlságosan is egészséges.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás