promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oda az etikett: Harry herceget orbitális marhának nevezték Meghan Markle miatt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akárkiktől érkezett a kegyetlenül őszinte kritika.

Harry herceg a brit királyi udvar fekete bárányának számít, különösen azóta, hogy 2018-ban feleségül vette Meghan Markle amerikai színésznőt, akivel azóta már át is költözött az Újvilágba. Harry lényegében mindenkivel összerúgta a port a királynőtől kezdve az édesapján át a testvéréig.

Most pedig kiderült, hogy a legközelebbi barátai sem örültek felhőtlenül annak, amiért 2016 vége felé egy törtetőnek tartott amerikai lánnyal kezdett együtt járni. Egy új könyv szimplán azt állítja, hogy a herceg az angol haverjai szerint orbitális marha volt, amiért Meghant választotta.

Harry barátai elsősorban az elit Eton College magániskolából származnak, vagyis jómódú, kissé karót nyelt, de azért jóindulatú és őszinte srácok. Meghan Markle legfőképpen azért nem volt szimpatikus számukra, mert folyton lehordta őket, amikor szexista, feminista, illetve a transznemű személyeket kigúnyoló vicceket sütöttek el a társaságában.

A lánnyal már 2016-ban megismerkedtek, de először egy féktelen tivornyán találkoztak vele, márpedig az ivászat nem olyan alkalom, amikor mindenki a jobbik arcát képes mutatni. A túlságosan is liberális Meghan tehát nem nyerte el a haverok tetszését, és azóta is fenntartással vannak az immár hercegi feleséggel szemben.

A szűk haveri kör egyébként 16 etoni fiút, valamint azok feleségeit, barátnőit jelenti, velük szokott Harry több-kevesebb rendszerességgel találkozni. A Tom Bower által írt könyv tanúsága szerint Meghan már az első pillanattól kezdve rosszul érezte magát a társaságukban.

Most, hogy Amerikába költöztek, feltehetőleg a baráti találkozások is megritkultak, de ettől még Harrynek nagyon hiányozhatnak a régi társak. Akik szerint az amerikai feleségnek egy csepp humorérzéke sincs, ami Angliában főben járó vétségnek számít.

„Meghan habozás nélkül ledorongolt mindenkit, aki az elveivel ellentétesen viselkedett. Harry barátai szerint a legapróbb tréfákat is megtorolta, a herceg pedig erre a viselkedésre nem volt felkészülve. A barátok szerint a lány igazi buligyilkos volt, Harryt pedig hatalmas marhának tartották, amiért járni kezdett vele”

– áll a frissen megjelent könyvben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás