promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a tisztítási módszert még mindenképpen próbáld ki, mielőtt kidobnád a régi, leharcolt vécékeféd
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olcsó és egyszerű megoldás, szinte dolgozni sem kell vele.

A hálátlan háztartási feladatot végző vécékefétől általában nehezen válnak meg az emberek. Pedig sűrűbben kellene cserélni, mint például egy fésűt, hiszen nemcsak tönkremegy a használatban, de egy idő után már higiéniai szempontból sem megfelelő.

Ha azonban még menthető, és valóban inkább csak bepiszkolódott, akkor egy egyáltalán nem költséges trükkel még érdemes új életet lehelni bele. A tisztaságmániás influenszer, Mrs. Hinch (Sophie Hinchliffe) a közösségi médiában osztotta meg követőivel azt, hogy ő mit tesz az ilyen esetekben.

Valójában nem maga hozakodott elő a témával, hanem az egyik rajongója dobta fel neki a kérdést. A szépséges Sophie pedig nem jött zavarba, természetesen erre is volt egy pénztárcakímélő megoldása.

Az egyszerű kidobás helyett azt a környezetbarát eljárást javasolja, hogy fehérítőt használjuk a vécékefe felfrissítésére. Nem kell mást csinálni, csak hosszabb ideig benne hagyni, és máris láthatjuk, hogy a folyékony szer csodát művel vele.

Az is megfelelő módszer, ha a vécécsészébe öntjük a fehérítőt, aztán jól körbesikáljuk a kefével, mert így egyszerre mindkét tárgyat tisztává varázsolja. Ha makulátlan a vécécsésze, akkor öntsük a lefolyójába a fehérítőt, és szimplán csak állítsuk bele a kefét, hogy a szer hatni tudjon.

A fehérítő nemcsak tisztít, de fertőtlenít is, elpusztítja a baktériumokat. Arról nem is beszélve, hogy viszonylag olcsó, így tényleg fillérekből meg lehet oldani ezt a problémát. Ma már rengeteg illatosított fehérítő is kapható, ami a szagtalanítást is elvégzi egyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás