promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bajban van Putyin – Ágyba bújt a szeretőjével, aminek lett egy kis következménye
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az orosz elnök 69 évesen már nem igazán szeretne gyereket.

Még mindig harcban áll egymással Oroszország és Ukrajna, és nehéz megmondani, hogy mikor érhet véget a háború.

A friss hírek szerint Olekszij Reznyikov, az ukrán védelmi miniszter bejelentette, hogy most Zelenszkij ukrán elnök azt a parancsot adta ki a hadseregnek, hogy szerezzék vissza az oroszok által megszállt tengerparti területeket.

Közben Ferenc pápa újra üzent, és a támogatásáról biztosította Ukrajnát – hozzátette, hogy ennek a borzalmas háborúnak minél hamarabb véget kell vetni.

Gerhard Schröder volt német kancellár azt mondta egy vasárnap megjelent nyilatkozatában, hogy fenn akarja tartani a kapcsolatot Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Ő is úgy látja, hogy a harcokat csak diplomáciai tárgyalás útján lehet lezárni.

Úgy néz ki, hogy Putyinnak most nem csak a háború miatt fájhat a feje, mivel a magánéletében is van mit rendezni. A The Sun számolt be róla egy cikkben a General SVR Telegramra hivatkozva (amelyet állítólag a Kreml bennfentesei vezetnek), hogy az egykori tornász szeretője terhes.

Alina Kabajeva kislányt vár, már ha lehet hinni az információknak. Putyinnak állítólag nagyon nem tetszett a hír, és amiatt morgott, hogy van elég gyereke. Az orosz elnök eléggé titokban tartotta a magánéletét, így pontosan arról sincsenek információk, hogy hány gyermeke lehet.

Putyin Kabajevától származó első fia 2015-ben születhetett teljes titokban, majd állítólag 2019-ben született a második fiú Moszkvában. Az orosz elnök továbbra is tagadja, hogy házasságon kívüli gyerekei születtek volna.

Putyinnak hivatalosan két lánya van, akiket elismer a gyerekeiként a volt feleségétől, Ljudmila Putyinától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás