promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A háború miatt vetkőznek meztelenre a csinos ukrán nők – Putyinnak ez nem fog tetszeni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Putyinnak természetesen semmi sem tetszik, amivel az ukrán katonáknak gyűjtenek pénzt.

Vlagyimir Putyin orosz elnök az ukrajnai háború kitörése óta először kedden hagyta el hazáját, hogy Tádzsikisztánban tegyen látogatást. Hát igen, eléggé leszűkült azoknak az országoknak a listája, akik most szívesen látják Putyint.

A háború sajnos tovább folytatódik, és egyelőre egyik fél sem tud komoly előhaladást felmutatni. Közben Ferenc pápa a Szent Péter téren ma ismét arról beszélt, hogy világnak békére van szüksége. A politikai élet és a nemzetközi szervezetek vezetőit arra kérte, hogy minden erejükkel azon legyenek, hogy véget vessenek a harcnak.

Oroszország számtalan szankciót kapott már a nyakába, közben pedig rengeteg ország segíti Ukrajnát, amivel csak tudja. Sokan fel fogják húzni a szemöldöküket, hogy azzal is lehet segíteni, ha valaki meztelenre vetkőzik, de ez teljes mértékben így van.

A 24.hu fedezte fel, hogy rengeteg tartalomgyártó március óta több mint 265 millió forintot gyűjtött össze az Oroszország ellen folyó harcban részt vevő katonák számára. A csapatban főleg hölgyek vannak, de bevállalta a dolgot néhány férfi is.

Az ötletgazda, a 23 éves Nastassia Nasko volt, aki TerOnlyFansnek nevezte el a projektet.

Nasko meglepődött, hogy ilyen sokan vannak interneten, aki privát meztelen fotókat akarnak nézegetni, szóval rájött, hogy akár ezzel is lehet segíteni. Az oldal jelenleg is él, és ide kattintva elérhető.

Amint véget ér a háború, azután ők is abbahagyják a meztelen fotók pénzért való árusítását. Az ötletgazda tisztázta is a legelején, hogy ők nem szexmunkások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás