promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Putyin kegyetlen módon beszólt és bosszút állt – ezt senki se látta jönni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az benne volt a levegőben, hogy Vlagyimir Putyin nem fogja szó nélkül hagyni, amiért a múltkor rajta viccelődtek.

Tovább folyik a háború Oroszország és Ukrajna között. Előbbi elég sűrűn vált taktikát, utóbbi pedig kitart a végsőkig. A mai nap egyik érdekes híre az volt, hogy az orosz erők kivonultak a Fekete-tengeri Kígyószigetről. Az orosz védelmi minisztérium azt mondta, hogy ez a jóakarat gesztusa a részükről.

Szerintük most az ukrán térfélen pattog a labda, akiknek meg kellene tisztítaniuk a Fekete-tenger partvonalát, beleértve a kikötői vizeket is. Ez innentől azt is jelenti, hogy az oroszok letettek arról, hogy megtámadják Odesszát.

Néhány nappal ezelőtt a világ legfejlettebb országainak vezetői, vagyis a G7-ek Németországban ültek össze egy csúcstalálkozóra. Itt megállapodtak, hogy támogatják Ukrajnát, és lépéseket tesznek a háborút finanszírozó orosz olajeladásokból származó bevételek korlátozására.

A világ többsége persze nem a gazdasági lépésekre kapta fel a fejét, hanem arra, hogy a találkozó előtt sokan Putyinon viccelődtek, pontosabban azon a képen, amin félmeztelenül lovagol. A világhírű képet ide kattintva meg is lehet tekinteni.

Boris Johnson rögtön jelezte, hogy keményebbeknek kell lenniük, mint Vlagyimir Putyin, amire a kanadai elnök úgy reagált, hogy össze kellene állniuk egy félmeztelen lovaglós bemutatóra.

Az orosz elnöknek természetesen a fülébe jutott, hogy rajta poénkodtak, így kegyetlenül visszavágott:

„Nem tudom, hogyan akarnak levetkőzni, derékig, vagy derék alatt? Mindkettő undorító látvány lenne”

- mondta az újságíróknak a türkmenisztáni beszéde után.

Putyin ugyebár ezzel arra is utalt, hogy Boris Johnson nincs túl jó kondiban. A kanadai elnökbe persze nehéz belekötni, mivel ő sportol, ráadásul bokszolni is remekül tud.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás