promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vékony karok 1 hét alatt! Itt a megoldás, hogyan tüntesd el az integető izmodat
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha vékony, kecses karunk van, sokkal vékonyabbnak tűnünk, ezt mindenki tudja.  Mutatunk egy 3 perces gyakorlatot, amivel már 1 hét alatt látványos eredményt érhetünk el. 

Sok nő szeretne vékonyabb és feszesebb karokat, de általános edzéssel sajnos a zsír a karjainkról utoljára távozik. Legalábbis nálam biztos, hogy így van, ezért úgy döntöttem a bikini szezon előtt összekapom magam és kicsit kutakodtam a neten, hogy létezik-e kimondottan karfeszesítésre gyakorlat, amit bárhol elvégezhetek. Akkor bukkantam egy videóra YouTube-on, amit már 18 millióan néztek meg és egy 5 gyakorlatból álló 3 perces otthon végezhető tornát mutat be, mely látványos változás ígér. 

Úgy döntöttem, hogy ezt én kipróbálom. Egy hét múlva pedig az eredményt is meg fogom mutatni.

Minden gyakorlatot 30 másodpercig kell végezni és a videóbanszereplő hölgy párhuzamosan végzi velünk a gyakorlatokat időre.

  • 1. gyakorlat : Az első gyakorlat egy egyszerű, azonban viszonylag gyorsan végzett kar körzés oldaltartásban. 30 másodpercig végezzük.
  • 2. gyakorlat: A második gyakorlatban szintén oldaltartásban vagyunk és tenyerünket felfelé fordítjuk majd fel és le mozgatjuk karunkat. 30 másodpercig végezzük.
  • 3. gyakorlat: Ismét oldaltartásban vagyunk, azonban a karunkat merőlegesen behajlítjuk és felfelé egyenesen kinyújtjuk, majd vissza. 30 másodpercig végezzük.
  • 4. gyakorlat: Továbbra is oldaltartásban vagyunk, a karjainkat pedig egyenes tartásból behajlítjuk merőlegesen majd vissza. 30 másodpercig végezzük.
  • 5. gyakorlat: Fejünk fölött egyenesen tartjuk a karjainkat, tenyerünk összeér, majd hátra hajtjuk azokat, de tenyerünk marad "összetapadva". 30 másodpercig végezzük.

Mivel nem tartottam szünetet a szettek között, eléggé égni kezdtek az izmaim, ami nagyon jól esett és ezáltal éreztem, hogy hatékony a torna, de ez ugye majd 1 hét múlva kiderül.

Az 5 gyakorlatot érdemes még egyszer megismételni és utána lenyújtani karjainkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás