promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen! Lehet fogyni fekve? Erre biztos nem számítottál
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hogyan fogyjunk pihenéssel? 

Már csak egy hónap van hátra a bikini szezonig és ilyenkor mindenkiben felmerül a diétázás vagy a fogyókúra gondolata. Szokták mondani, hogy a nyári forma télen készül, de ha esetleg még nem érted el az álom alakot, akkor mutatunk egy trükköt, amivel relaxálás közben tudsz fogyni.

Az epsom sós fürdőt első sorban pozitív élettani hatása miatt alkalmazzák. Állítólag a hollywoodi sztárok évek óta a nagy események előtt vesznek egy forró fürdőt és közben megszabadulnak a felesleges kilóktól.

Az Epsom sófürdő nem csak a stressz enyhítésére, a fájdalom csökkentésére és bőr szerkezetének a javítására szolgál, de erős méregtelenítő hatásának köszönhetően segít a fogyásban. A csoda só kémiai néven magnézium-szulfát köznapi nevén pedig keserűsó patikában kapható. Az Epsom só célja a méreganyagok kivonása a testből, és ezáltal a test pH-értékének egyensúlyba hozása. A méregtelenítésről orvosilag megoszlanak a vélemények, ugyanis nem bizonyított, hogy káros anyagok lerakódnak a szervezetben, amelyeket akár diétával, böjtöléssel vagy ivással el tudunk távolítani.

src="https://www.youtube.com/embed/PeYz2_TX0c4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Hogyan készítsük el a fogyókúrás méregtelenítő fürdőnket?

Engedjük tele a kádat meleg vízzel, majd tegyünk bele 300 gramm keserűsót és 100 gramm tengerisót. Feküdjünk bele 20 percig, relaxáljunk és élvezzük, ahogy pihenés közben megszabadulunk egy kis feleslegtől. Én pluszban egy kis benedvesített keserűsóval le szoktam radírozni a bőröm, mivel nagyon jót tesz a miteszerek és pattanások ellen.

A keserűsós fürdőt a profi sportolók is alkalmazzák, ugyanis intenzív izommunka esetén magnézium hiány lép fel a szervezetben, amit már 12 perces magnézium-szulfátos fürdővel javítani lehet.

Mindenképpen még ma próbáld ki ezt a csoda fürdőt.

[[cikk1]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás