Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: új kapcsolat vár rád? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: új kapcsolat vár rád? – napi jóslás

Élet

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: új kapcsolat vár rád? – napi jóslás

Élet

Promotions 05:35

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Utazás: A lap jelenthet közelgő utazást vagy költözést. Valami megváltozik az életedben. Ismeretlen helyzetben találhatod magad, ami eleinte talán megijeszt, de mindenképpen pozitív élményeket tartogat számodra. Elképzelhető, hogy tovább kell lépned egy kapcsolatból, vagy új alapokra kell helyezni azt. Semmi sem lesz már olyan, mint régen! Munkahelyi ügyekben előléptetést vagy munkahelyváltást jelez a kártya.

2. kártya jelentése:

Szerelmes nő: Azt mutatja a lap, hogy a megoldás a kérdéses problémára a te kezedben van. Azt is jelentheti, hogy valaki iránt szélsőséges érzelmeket táplálsz. Szenvedélyes kapcsolatot mutat, komoly érzelmekkel, amit nem szabad veszni hagyni. A kártya szerint megtalálod az ideális partnert. Olyan személyt jelez, aki jó szándékú, kiegyensúlyozott ember. Számíthatsz rá minden helyzetben.

3. kártya jelentése:

Levél: A lap fontos információra figyelmeztet, aminek hamarosan a birtokába jutsz. Lehet, hogy elsőre kellemetlenül érint az üzenet, de tudnod kell, hogy minden úgy alakul majd, ahogy számodra az a legkedvezőbb. A hír segítséget nyújthat egy döntés meghozatalához, mert tisztábban látod a helyzetedet. A kártyalap utalhat arra is, hogy valamit eltitkoltak előled, ami most kiderül. Magánjellegű és hivatalos levelet is jelenthet, mindkettő tartalma pozitív lesz számodra. Pénzügyi kérdésnél jó hírekre számíthatsz.

Borítókép: Profimedia