promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 23: A Kos számára a bolygók a szerelmet fogják felerősíteni, a Mérleg pedig titkokat kaphat a nyakába
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz számára nagyon feszült lehet a mai nap, szóval neki mindenképpen lassítania kell, a Nyilas közben olyan embereket bánthat meg, akiket nem szeretne. Bármilyen probléma is üti fel a fejét, tudnod kell, hogy mindenre van megoldás. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szerelmes hangulatban lehetsz, és remekül kijössz a pároddal. Ha egyedülálló vagy, akkor a bolygók szerint közelíthet hozzád a szenvedély. Olyan emberrel fújhat össze a sors, akivel valóban egy hullámhosszon lesztek. Bizonytalan lehetsz néhány feladatban, de ha belevágsz, meg fogsz lepődni, hogy mennyire gördülékenyen mehet ma minden.

Bika (április 21. - május 20.)

Jó hatással van rád a társaság, és fel is tudsz vidítani mindenkit a környezetedben. Igyekezz mindennek a pozitív oldalát nézni, még akkor is, ha gondok ütik fel a fejüket. Attól nem lesz jobb semmi, ha depresszióba esel. A munkahelyeden és otthon is legyél határozott és mérlegelj mindent. Néhány felismeréshez több szempontot is meg kell vizsgálnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Bármilyen lehetőség üti fel a fejét, akkor azt mindenképpen többször is át kell gondolnod. Ha most hirtelen ugrasz bele valamibe, az nagyon rosszul sülhet el. Akkor fogadj el bármit is, ha te diktálhatod a feltételeket. Türelmetlenebb lehetsz ma a kelleténél. Ha felfordulás van körülötted vagy a fejedben, azért ne másokat okolj.

Rák (június 22. - július 22.)

A mostani bolygóállás végre elősegíthet téged abban, hogy pontot tegyél néhány probléma végére, legyen az munkahelyi, vagy magánéleti. Ha nem is tudsz mindent megoldani teljesen, sok mindent átlátsz majd és megértesz, amik később könnyebbé tehetik a dolgodat. Ne hibáztass másokat, hanem olykor ismerd el a saját tévedéseidet. A mai napon több apró hibát véthetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remélhetőleg vissza tudtad fogni a türelmetlenségedet, különben ez továbbra is problémákat okozhat, főleg a munkahelyeden. A magánéletedben azonban kedvező fordulatra számíthatsz. Odaadóan tudsz bánni a hozzád közelállókkal, de ne várd el tőlük, hogy a kedvedre tudnak tenni. Most ebben rajtad van a sor.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideges és feszültséggel teli lehetsz ma. Erre fokozottan figyelj, főleg akkor, ha volán mögé kell ülnöd. Ha teheted, inkább add át másnak ezt a feladatot, vagy menj tömegközlekedéssel. Minden alkalmat meg kellene ragadnod a lazításra, mert igazán szükséged van rá. Hozd közel magadhoz az összes olyan dolgot, ami ki tud kapcsolni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé nyugtalan lehet a lelki világod a mostani időszakban. Titkok, rejtélyes ügyek üthetik fel a fejüket, amiknek a nyilvánosságra kerülése meglehetősen megviselhet. Talán nem a család most a megfelelő támasz, hanem a közeli barátaid. Nem kell mindent magadra venned, és kellő lazasággal könnyedén túllendülhetsz mindenen. Ami nem rád tartozik, azzal nem ne foglalkozz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napot nyugodtan képzelted el, de mozgalmasabb lesz, mint remélted volna. Nem szabad pánikba esned, hanem minden tudásoddal a kezedben tartani a dolgokat. Állíts fel egy sorrendet! Azt neked kell átlátnod, hogy könnyebb vagy a nehezebb dolgokkal akarsz kezdeni – talán jobb az utóbbival. Este kapcsolódj ki picit.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jobban kell figyelned magadra, mert igazságtalanul viselkedhetsz valakivel, amit ráadásul később te is megbánhatsz. A hangulatod ingadozó, és olyan embereket is bánthatsz, akik nem is ártottak neked, illetve sosem ártanának. Ha megteheted, akkor inkább dolgozz egyedül, és a pihenést is így töltsd. Ez most jobban fel tud tölteni, mint a nyüzsgés.

Bak (december 22. - január 20.)

Igyekezz kerülni a konfliktusokat a munkahelyeden, de főleg ne menj bele hatalmi játékokba. Most minden viszály vissza tud ütni, és csak a teljesítményedet fogja rontani. Legyél türelmes, és jelenleg ne akard erővel megoldani a gondokat. A szerelmi életedben változást jeleznek a bolygók, de sajnos negatívat. Egy csalódás közeledhet feléd, vagy valamilyen összezördülés a pároddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hallgasd meg mások tanácsait, de azt kétszer is gondold át, hogy megfogadod-e őket. Most inkább te vagy az, aki felnyithatja mások szemét. A bolygók szerint ez lehet az legszerencsésebb napod a héten, szóval használd ki. Este gondold át, hogy mik azok a tervek, amikre még nem állsz készen az életben. Ezeket jelenleg hanyagolnod kellene, és azokra koncentrálni, amik eredményt hozhatnak.

Halak (február 20. - március 20.)

Zavarosan indulhat ez a nap, főleg, ha nem tudtad kellőképpen kipihenni magad. Koncentrálj, mert a rossz döntések még nagyobb fejfájást okozhatnak. Olykor persze még te sem vagy benne biztos, hogy mit szeretnél valójában. Keress nyugodt pillanatokat, amikor oda tudsz figyelni a belső hangokra. Az ösztöneid kifejezetten jó irányba sodorhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás