Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
A híres író 9-szer tette magáévá a feleségét a nászéjszakán, kegyetlen nőfaló volt

A híres író 9-szer tette magáévá a feleségét a nászéjszakán, kegyetlen nőfaló volt

Élet

A híres író 9-szer tette magáévá a feleségét a nászéjszakán, kegyetlen nőfaló volt

Élet

Promotions 17:34

Victor Hugo az élete végig aktív maradt, az utolsó 4 hónapjában 83 afférját jegyezte fel.

Victor Hugo a franciák egyik írófejedelme, aki A párizsi Notre-Dame, A nyomorultak és más híres műveivel világhírnévre tett szert a 19. században. A politikusként és akadémikusként is tevékenykedő művész óriási tiszteletnek örvendett, bár közvetlen környezete csillapíthatatlan étvágyú nőfalóként ismerte.

Az 1802-ben született Hugo mindössze 20 éves volt, amikor feleségül vette a nála egy esztendővel fiatalabb Adèle Foucher-t. Három évig udvarolt neki, romantikus leveleket írt a lány számára, míg végül annak szülei beleegyeztek a házasságba.

A szexuálisan túlfűtött fiatalember pedig egy percig sem teketóriázott, amikor a nászéjszakára került sor. Az első közös estén 9 alkalommal tette magáévá a minden bizonnyal meglepett Adèle-t, aki végül 46 éven keresztül, egészen a haláláig kitartott mellette. A feleség 8 év alatt 5-ször esett teherbe, aztán már egyáltalán nem kívánta a szexet, ezért Hugo a párizsi bordélyok hűséges látogatója lett.

Volt olyan időszaka, amikor két éven belül 200 nővel feküdt le, a nemi étvágya egészen elképesztőnek bizonyult. Egy alkalommal még a saját fia szeretőjét is elcsábította, erotikus levelekkel bombázta, majd az ágyába vitte.

Idős korára sem nyugodott le, hiszen élete utolsó 4 hónapjában 83 szerelmi együttlétet jegyzett fel a naplójában, ami páratlan rekordnak tekinthető. Az író 1885-ben hunyt el, 83 esztendős korában, tüdőgyulladás következtében.

Hugo az a fajta volt, aki – ahogy mondani szokás – még a krumplit is elkapta volna egy menetre, ha az el nem gurult volna, egyszerűen képtelen volt kihagyni a kínálkozó lehetőségeket. Előfordult, hogy egyetlen nap alatt többször is szexelt, de mindig más partnerrel. Reggel egy fiatal prostit vitt ágyba, ebéd előtt néhány könnyűvérű színésznőcskét, míg este egy tekintélyes, tapasztalt kurtizánt.

Nem véletlen, hogy amikor elhunyt, akkor nemcsak nemzeti gyásznapot tartottak Franciaországban, de annak keretében az összes bordélyház is zárva maradt. Állítólag az örömlányok fekete kreppel takarták el a nemi szervüket, bár ez lehet, hogy csak ízetlen pletyka volt.

Borítókép: Profimedia