promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 21: A Kos olyan hibát véthet, amit szinte képtelenség kijavítani, az Ikrek életébe pedig bekopogtathat a szerelem
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bolygók a Rák szerelmi életére is jó hatással vannak, így ő is bátran kezdeményezhet, de a Vízöntőre ráronthat egy depressziós időszak. Pénz, szerencse, vagy éppen szerelem vár most a csillagjegyedre? Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Okosan kell felhasználni az erőforrásaidat, főleg akkor, ha nem tudtad magadat rendesen kipihenni az utóbbi napokban. Gondolj át mindent alaposan, mielőtt cselekednél, mert ezen a napon nagy az esélye, hogy elkövetsz valami olyan hibát, amit nehéz lesz kijavítani. A hangulatod komorabb lehet, ha nem jönnek össze a dolgok - ne engedd magadat sarokba szorítani.

Bika (április 21. - május 20.)

Jól alakulhat a hétkezdésed továbbra is, ha sikerül nyeregben maradnod. A bolygók szerint a mai napon még a szerencse is melletted lesz, szóval csak ügyesen kell keverned a kártyáidat. Ha van párod, akkor vele viszont nehezen tudod megtalálni a közös hangot. Közben lehet valaki a közeli környezetedben eltitkol előled egy fontos dolgot, szóval legyél résen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma mindenképpen érdemes kihasználnod a befogadó energiáidat. Köss olyan kompromisszumokat, amik közelebb tudnak vinni már most a céljaidhoz. Ügyeskedj, mert ha a hét elején elkapod a fonalat, akkor nem kell mitől tartanod a következő nap sem. Ha szingli vagy, akkor egy új ismeretség hozhat változást az életedben. Lehet ő lesz az igazi?

Rák (június 22. - július 22.)

Jó lenne, ha nem fordulnál be, és többet beszélnél a barátaiddal. Ez nagyon sokat segíthet, mert ismét kavarognak olyan gondolatok a fejedben, amiket együtt tudtok igazán megoldani. Tudod jól, hogy semmiben sem kell egyedül maradnod. A bolygók jó hatással vannak a szerelmi életedre. Ha szingli vagy, akkor nyugodtan kezdeményezz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Előfordulhat, hogy nagyobb akadályokat kell legyőznöd a hét közepén, mint amire számítottál. Az eszed pörög, és így is kellene megoldanod mindent. A többet erővel mint ésszel abszolút nem fog működni. Ellenségeket gyűjthetsz magad köré, ha túlságosan laza leszel, és csalódhatnak is benned páran. Legyél megfontolt és persze kimért mindenkivel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit bizonytalanul kezded a napodat, és azt se tudod mivel kellene indítani. Mérlegelned kell, és előbb a kényesebb ügyeket elrendezni. Ha ezeket későbbre halasztod, semmi kedved nem lesz hozzájuk, és lehet teljesen el is odázod őket. Este felé vissza kell vonulnod a kis világodba. Ne szólj bele semmibe, ami nem a te dolgod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat, pedig erre semmi szükség nem lenne. Olykor valóban a legegyszerűbb út az egyenes. Ha kiskapukat keresel, akkor csak falakba fogsz ütközni. Vigyázz, mert eléggé szókimondó hangulatodban vagy, és meggondolatlanul fecseghetsz ki dolgokat. Ha erre nem figyelsz, könnyen ellenségeket szerezhetsz magadnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobban mehet minden, ha előre tudsz tervezni. A bolygók ebben nagy segítségedre lehetnek. A szívügyekben is szerencsés lehetsz, és a hét közepén megnő az esélyed, hogy rátalálj a párodra. Új barátságok is kialakulhatnak, ha eléggé nyitott vagy. A munkádban figyelj oda, mert hajlamos vagy túlhajtani magadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Félre kellene tenned az előítéleteidet, és főleg a megérzéseidre kellene hallgatnod. Ha jön valami új lehetőség, akkor semmiképpen ne térj ki előle. Most pont, hogy jó lenne, ha meg tudnád bontani a szürke hétköznapokat, mert ez adhat neked új lendületet. Előnyös fordulatok következhetnek, de ma jól döntesz a kényes kérdésekben.

Bak (december 22. - január 20.)

A hosszú távú céljaid olykor ütközhetnek a hétköznapi feladataiddal. Meg kell találnod az egyensúlyt, mert egyiket se szabadna háttérbe szorítanod. Vigyázz, hogy ne vakítsanak el a hirtelen előtörő vágyaid – ezek jelenleg csak pillanatnyi boldogságot tudnak adni. Este inkább szavazz a csendes pihenésre otthon.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az elkövetkezendő időben nagyobb határozottságot kell mutatnod. Természetesen függsz a hozzád közelálló emberektől, de ez nem jelenti azt, hogy engedned kell magadat befolyásolni. Ha nem helyezed előtérbe néha a saját boldogságodat, akkor rád ronthat egy depressziós időszak. Legyél nyitott, illetve közvetlen, de a határokon belül.

Halak (február 20. - március 20.)

Érzelmesebb időszak jöhet a számodra, és ilyenkor teljesen rendben van, hogy ha a barátaidra, vagy a szeretteidre támaszkodsz. Fontos, hogy megfejtsd, mit akarsz kiadni magadból, és ne akarj elnyomni semmit. Most nem szabad egyedül belevágnod nagy kihívásokba, mert csak csalódás fog érni. Ha úgy érzed elakadtál, akkor kérj inkább segítséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás