promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa nyelven kezdett el beszélni egy nő, miután meglátogatta a Föld egyik legendás helyét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hátborzongató, de állítólag az idegenekkel tud így kapcsolatot létesíteni.

A Földnek számos olyan ikonikus helye van, amelyeket sokan a földönkívüliekkel hoznak kapcsolatba. Ilyenek a gigantikus egyiptomi piramisok, a titokzatos angliai Stonehenge, vagy például a mexikói Teotihuacan fenséges piramisai.

Egy Mafe Walker nevű hölgy éppen az utóbbiakat látogatta meg a közelmúltban, majd a TikTokon számolt be különös tapasztalatairól. A 45 éves nő azt állítja, hogy az egyik ősi piramis feltárta azt a rejtett képességét, miszerint ő

képes a földönkívüliek nyelvén beszélni.

Mafe azóta állítólag folyamatos kapcsolatban áll az idegenekkel, és a beszédéről bizarr videókat is ki szokott tenni a webre. 343 ezer követője nagyjából el is hiszi neki ezt a „megvilágosodást”, a nő pedig Light Language, vagyis a Fény Nyelve néven emlegeti a földönkívüliek által használt beszédet. Ezzel nincs egyedül, a web tele van hasonló „nyelvzsenikkel”.

Mafe meglehetősen folyékonyan hadarja a spanyolos beütésű halandzsának tűnő szöveget, amit persze itt a Földön senki sem ért, ezért nem is lehet ellenőrizni, hogy igazi nyelvről van-e szó. Ha tudományos alapon megvizsgálnák, akkor kiderülhetne, hogy van-e szókészlete, nyelvi szabályai, de egyelőre egyetlen komoly nyelvész sem vetemedett erre.

Maga a nő feltehetőleg szintén nem érti, miről zagyvál, helyette azzal takarózik, hogy egyfajta médiumként szolgál az emberiség és az idegenek között. Állítólag azok megmutattak neki egy galaktikus portált, valószínűleg azon keresztül közlekednek a földönkívüliek.

A kolumbiai születésű hölgy folyékonyan beszéli az angolt és a spanyolt, valamint – saját elmondása szerint – az „asztrális” nyelveket, bár utóbbi inkább ez előző kettő furcsa keverékének tűnhet a kívülállók számára.

Mafe egyik – énekszerű közbeékelésekkel is cifrázott – bemutatója mellé rengeteg csodáló komment érkezett, de alighanem azoknak a hozzászólóknak van igazuk, akik viccet csinálnak a dologból.

„Én így szoktam elmagyarázni a szerelőnek, hogy milyen hangot ad ki az autóm”

– közölte egy humoros srác, míg egy másik a hölgy elmeállapotát kérdőjelezte meg:

„Szegénykém… Hol lehet adakozni a felépüléséért?”

A legfrappánsabb komment viszont alighanem ez volt:

„Y aserejé-ja-dejé De jebe tu de jebere seibiunouva majavi an de bugui an de güididípi Aserejé-ja-de jé De jebe tu de jebere seibiunouva majavi an de”

– ami ugyanúgy nem jelent semmit, mint feltehetőleg Mafe asztrális nyelve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás