promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyszerű házipraktika vagy boszorkánykonyha? Íme a varázsfőzet narancsbőr ellen
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a nyár, és a feszes bőr minden nőnek az álma. Mutatunk egy valódi megoldást, hogyan tüntetheted el a narancsbőrt!

A cellulit, másnéven narancsbőr nem egyéb, mint a kötőszövet betegsége. A lerakódott nagyméretű zsírsejtek átütnek a bőrön, kidudorodnak, és ezek okozzák a kellemetlen, narancs héjára emlékeztető hatást.

Az köztudott, hogy a folyadékbevitel növelése és a zsírégetés a narancsbőr elleni fegyver, a drága kozmetikumok semmit sem érnek megfelelő mozgás és táplálkozás nélkül. Én még ezek mellett sem hiszek bennük, felületi kezelés nem fog változtatni a kötőszövet összetételén. De a gyógyteák igen!

Nincs más dolgunk, mint lefőzni 1 liter gyógyteát és elfogyasztani a délelőtt folyamán.

Ha naponta megiszunk 1 liter zöldteát, annak jótékony hatása miatt megszabadulhatunk pár hét alatt a cellulittól.

Elsősorban méregtelenítő hatása miatt nagyon hatékony, hiszen a felhalmozódott zsírt fel kell lazítani és kiüríteni. Vérkeringés-fokozó hatása pedig felgyorsítja az anyagcserét, hogy a már fellazított zsírsejtek gyorsabban ürüljenek ki.

A mezeizsurló, máté levél tea és a csalán is nagyon hatékonyak a cellulit elleni harcban, de fontos, hogy a gyógyteák mellett legalább 3 liter vizet is bevigyünk a szervezetünkbe, hiszen ezeknek a teáknak a vízhajtó hatása miatt szükséges, hogy pótoljuk a kiürült folyadékot.

Én egy méregtelenítő, feszesítő időszakban csalánfőzetet és zöldtea főzetet szoktam párban fogyasztani, ugyanis ezek a teák nemcsak kúraszerűen, hanem hosszútávon is fogyaszthatóak, ha pótoljuk a kihajtott vizet mellette. Azon kívül, hogy bőrünk feszesebb lesz, a csalán erős vértisztító és emésztőrendszer-tisztító hatását is élvezhetjük, míg a zöldtea felpörget minket egész napra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás