promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3 hihetetlen csodaszer a természetes szépségért!
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A női szépség ereje a ragyogó bőrben csillogó hajban és az elbűvölő kisugárzásban rejlik. A botox és fillerek világában is nagyon népszerűek a természetes és házi megoldások. Most mutatunk 3 csodát, amihez nem kell vagyonokat költeni sem pedig kés alá feküdni.

Ragyogó szemek és tekintet

Ha hajlamos vagy a szem alatti sötét karikákra és a szem puffadásra, akkor nincs más dolgod, mint egy beáztatott és lehűtött zöldtea filtert a szemhéjadra tenni ébredéskor.

Mivel a szem körüli bőr meglehetősen vékony, a zöld teában természetesen előforduló koffein elősegíti a keringést ezekben a hajszálerekben. Néhány szelet hideg uborka is segít csökkenteni a szem körüli gyulladást.

Ragyogó bőr titka

A szőlő nagyon sok kozmetikum hatóanyaga, ugyanis hámlasztó hatása van. Nincs más dolgunk csak egyszerűen vágjunk ketté néhány szem szőlőt, dörzsöljük át a húsos részével a tiszta, nedves bőrünket.

A szőlőben lévő sav természetes hámlasztó hatása eltávolítja a fakó és száraz bőrt. Arcunk üde és ragyogóvá válik.

Csillogó, gyönyörű fénylő haj

Hidratálja száraz tincseit egy otthon elkészthető tápláló pakolással. Keverjen össze olívaolajat mandulaolajat vagy argánolajat. Nem véletlen, hogy ezek a gyümölcsök száraz éghajlaton lévő fák termései.

A cellulit ellen
A homeopaták évtizedek óta alkalmazzák a teafaolajat.

Ezt a természetes antibakteriális olaj egy kis árnikával összekeverve erős gyulladáscsökkentő és zsírégető hatású.

Használjuk masszázsolajként a problémás területeken, mint például comb, has, fenék.  Mellé mindenképpen fogyasszunk sok folyadékot, hogy a nyirokrendszeren keresztül távozzanak a méreganyagok a szervezetből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás