promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tini már nem bírta elviselni a hatalmas melleit – nagyon komoly döntést hozott
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Renee Smith nem volt boldog attól, hogy gigantikusra nőttek a mellei.

Az amerikai Renee Smith nem a képeit és a videóit árulja az OnlyFans oldalon, csak egy egyszerű tinédzser, aki nem kérte sosem az égiektől, hogy hatalmas mellei legyenek.

Renne számára soha nem is volt opció, hogy felnőtt tartalmakat gyártson, mert a nagy keblei inkább egészségügyi nehézségeket okoztak neki. A lány elmondása szerint már általános iskolás korában kezdett melltartókat vásárolni – ahogy elérte a serdülőkort, mindent megpróbált, hogy kisebbek legyenek a mellei.

A kebleinek súlya miatt borzalmas hátfájdalmaktól szenvedett, ezért csontkovácshoz járt, és személyi edzőt fogadott fel abban a reményben, hogy a fogyás csökkenti a cicijének a méretét. Nem jött be semmi, és Renne mellei tovább nőttek.

Végül olyan komollyá vált a dolog, hogy az amerikai lány már nehezen kapott levegőt, így komoly döntést hozott.

„ Elég hosszú a lista azokról az egészségügyi problémákról, amiket a melleim okoztak. Nagyon erős derék, nyak és vállfájdalmaim voltak. Még a melltartópántok is belevágtak a vállamba. Az MRI egy cisztát mutatott ki az alsó részén a gerincemnek, ami az ideghez nyomódott. Beszéltem erről a személyi edzőmmel és a csontkovácsommal, és mindketten arra a következtetésre jutottak, hogy ez a dolgok a melleim súlya miatt alakultak ki”

- idézte Rennét a Mirror.

Aztán 2021 márciusában Renee-t a háziorvosa mellkisebbítő műtétre utalta be, de decemberig kellett várnia, mielőtt kés alá tudott volna feküdni.

„Rögtön éreztem, hogy végre könnyebben kapok levegőt. Szó szerint teljesen új emberré váltam”

- mondta a lány a műtét után.

Renne a TikTok-on is megosztotta a történetét, ahol mindenki támogatta a döntését.

„Eddig is gyönyörűen néztél ki, de most szó szerint ragyogsz, és látom a megkönnyebbülésedet még így a képernyőn keresztül is”

- írta az egyik kommentelő. A tini most már tényleg jól érzi magát a bőrében. Érdemes követni a TikTok oldalán is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás