promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyint hamarosan eltüntetik? Nagyon erőteljes dolgokat járt körbe egy szakértő
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az orosz-ukrán háborúnak egy nagy fordulópontja lehetne ez, de Vlagyimir Putyin vajon tényleg beteg?

Jelenleg a szakértők se mernek nagyon mondani arról semmit, hogy mikor érhet végre véget az orosz-ukrán háború, ami nem csak a szomszédunkra és Oroszországra, hanem egész Európára hatással van.  

A legfelkapottabb hír az volt a héten, az Azovsztal acélgyár utolsó védői is megadták magukat, és az orosz katonák állítólag már Mariupolt is teljesen elfoglalták. Most a támadók Szeverodonyecket próbálják bevenni négy irányból is.

Zelenszkij nem olyan rég már arról beszélt, hogy a háború csak a tárgyalóasztalnál tud teljesen véget érni. Az ukrán elnök is elismerte, hogy a tárgyalások nem lesznek könnyűek, mert mind a két fél elég nehezen enged.

Közben a testbeszéd-szakértők a múltkor kielemezték Vlagyimir Putyint, akiben van bőven elfojtott harag, de azt is kifejtették, hogy az orosz elnök nagyon legyengültnek tűnik. Azt már eddig is találgatták a szakértők, hogy Putyinnak lehet valamilyen betegsége.

Számos állítás hangzott el a vezető egészségi állapotával kapcsolatban, és egyes lapok úgy látják rákban szenved, így kemoterápiás, valamint szteroidos kezelést kap. Más jelentések szerint Putyin Parkinson-kórban vagy korai stádiumú demenciában szenved.

Az MI6 egykori vezetőjének, Sir Richard Dearlove-nak az a jóslata, hogy Putyint hamarosan szanatóriumba küldhetik - számolt be róla a Mirror. 

„2023-ra valószínűleg eltűnik: szanatóriumba kerül, ahonnan nem kerül ki Oroszország vezetőjeként. Nem azt mondom, hogy nem fog kikerülni a szanatóriumból, de nem lesz Oroszország vezetője többé. Ez egy módja annak, hogy puccs nélkül továbblépjen mindenki”

- mondta a brit titkosszolgálat egykori vezetője.

Dearlove úgy látja, Oroszországban a közvélemény nem, de a szakértői vélemények kezdenek megváltozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás