promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyolc pasival feküdt le bosszúból, miután 22 év után megcsalta a férje
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Laura Friedman Williams nem esett kétségbe, miután a férje elmondta neki, hogy megcsalta.

Amikor Laura Friedman Williams férje több mint két évtized után bevallotta a hűtlenségét, a nő teljesen összetört – de ez később olyan lehetőségeket nyitott meg előtte, amelyekre álmában sem gondolt volna.

A nő 47 éves volt, és a férjével még az egyetemen ismerkedett meg. A másik fél 22 év házasság után jelentette be, hogy megcsalta a nejét.

Laura nem tagadta, hogy a szexuális életük sivár volt, de a párnak három közös gyereke született, és nem tudta elképzelni, hogy bárki mással öregedjen meg. A most 51 éves írónő számára azonban csak egy lehetőség volt férje hűtlensége után: kirúgta, és elindította a válást.

Öt hónappal a szakítás után belemerült a randevúzás világába, és úgy döntött, be kell pótolnia az elveszett időt. Mivel a 20-as éveiben soha nem randizgatott, letöltötte a Tindert, és megfogadta, hogy a legtöbbet hozza ki a szingli létből.

A Tinder hozzásegítette, hogy a következő évben nyolc férfival szexeljen – ezekből párat meg is írt.

Volt azonban néhány olyan élmény is, amely ráébresztette arra, hogy mit nem akar az élettől. Az írónő arra is rájött, hogy a legtöbbször nem a saját szükségleteit helyezte előtérbe, hanem hogy valaki másnak örömet szerezzen.

Viszont olyan módon sikerült felfedeznie a szexualitását, amire a házasság alatt nem volt lehetősége.

„Nem fogadtam el azt az elméletet, hogy idősebb létemre kevésbé vagyok kívánatos. A férfiakat nagyon vonzotta az a tény, hogy egy erős nő áll előttük, aki nem akart tőlük semmi többet”

– idézte Laurát a Mirror.

Ha egy randi jól sikerült, akkor a nő zöld utat adott a szeretkezésnek is. Míg néhány férfit kissé meghökkentett az őszintesége, a legtöbbjüket vonzotta ez a hozzáállás. Laura kitart amellett, hogy a jó szex kiutat jelenthet a szívfájdalomból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás