promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 7: A Bikának sajnos váratlan kiadást jósolnak a bolygók, a Skorpiónak pedig be kell zárnia a pénztárcáját a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szegény Nyilas olyan vitákba keveredhet bele, amikben semmiképpen se szeretne részt venni, a Vízöntőnek pedig nem kellene túlhajszolnia magát. Minden csillagjegy igyekezzen nyugalmat teremteni maga körül ezen a hétvégén. Lássuk, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma nem tudsz világosan átlátni mindent, szóval bölcs dolog a fontos döntéseket későbbre halasztani, ha van rá lehetőség. Vegyél néhány lélegzetet, mielőtt bármibe belekezdenél, mert hajlamos vagy olyan érzelmi döntéseket hozni, amik nem fognak jól elsülni. A türelem és a megfontoltság legyen a jelszavad – ne csak a mai napon, hanem az egész hétvégén.

Bika (április 21. - május 20.)

Előfordulhat, hogy picit rövidebbre kell húznod a nadrágszíjat. Ne költekezz feleslegesen, és nézd meg jól, hogy hová teszed a pénzt. A bolygók valami váratlan kiadást jósolnak a közeljövőben – ha nem leszel rá felkészülve, akkor sokáig vakarhatod a fejedet, miképp fogod megoldani. A munkában főleg a rutinodra támaszkodj, és ne akarj semmit túlbonyolítani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A csend most erény, és a cselekedetek hangosabban fognak szólni, mint a szavak. Úgy néz ki, hogy a kommunikáció ma nem lesz az erősséged, így ha emberek előtt kell beszélned, vagy valami fontosat kell kommunikálnod, légy különösen óvatos. Semmit se akarj halogatni – ha túl leszel a fő feladatokon, csak akkor lehet nyugodt a hétvége további része. Most még ne lustálkodj.

Rák (június 22. - július 22.)

Már hosszabb ideje meg akarsz változtatni dolgokat magad körül. Ideje felidézned mik ezek, mert ötletek sokasága segíthet abban, hogy megvalósítsd. Ma mindenképpen kommunikálj sokat, és próbálj meg kezdeményezni. Megnyerő a modorod, és olyan információkhoz juthatsz, amiknek a jövőben nagy hasznát fogod venni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed eléggé vontatottan haladnak a dolgok, ami nem igazán tetszik neked. Bizony, ez elég sokat el tud venni a lendületedből, de az lenne a legfontosabb, hogy ne problémázz ezen. Lassíts egy kicsit, tarts szüneteket. Ne engedd magadat hajszolni, inkább állj be egy kényelmes tempóba. Az új tervekkel ráérsz később is foglalkozni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy érzed kicsattansz az energiától. Végre fel tudtál töltődni, de ez nem is baj, mert lesz bőven teendőd a hétvégén. Rendszerezd is magadban, miket szeretnél elérni, ne maradjon ki semmi. Most ellentétesen tudsz kikapcsolódni: ha szellemi tevékenységet folytatsz, akkor aktív pihenést kellene választanod, ha fizikait, akkor pedig valami kreatív szellemi tevékenységben merülj el utána.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda kell figyelned, hogy a mai nap folyamán ne akard túlgondolni a dolgokat. Olykor amúgy is teljesen feleslegesen taktikázol, és aggodalmaskodsz. Van, aminek csak simán magától kell mennie, csak felesleges erőbedobás belepiszkálni. Legyél ma őszinte minden területen. Inkább kétszer is gondold meg melyik családtaggal beszéled át a problémákat, mert néhány rossz tanácsokat fognak adni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tudod magadról, hogy egy kedves és türelmes ember vagy, de ha felbosszantanak, akkor nagyon nehezen tudod elfelejteni a sérelmeket. Lehet jelenleg is van benne egy pár tüske, amiről megfeledkeztél, és ezek felszínre kerülhetnek. Próbáld meg elfelejteni őket, mert ezek már nem befolyásolnak semmit az életedben. Hétvégén fokozottan figyelned kell a pénzre – ne költs semmire feleslegesen.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Neked kivételesen lehet nem fog jól indulni ez a hétvége. A mai napon vitákra, és kellemetlen összetűzésekre számíthatsz a bolygók szerint. Talán a meleg is megvisel kicsit. Nem tudod elfogadni, ha bárki meg akarja neked mondani mit tegyél, vagy éppen mit ne. Egy kis elvonulásra lehet szükséged. Ha nyugton hagynak, akkor még áldozatot is képes vagy hozni másokért.

Bak (december 22. - január 20.)

Gondolatok és érzések kavaroghatnak benned, amik bizony megvitatásra várnak. Gondold át, hogy ki segíthet át a legjobban a kényes időszakokon, vagy valamilyen nehéz döntés meghozatalában. Üljetek le, és beszéljetek őszintén. Lehet csak egy kis útmutatásra, pici lökésre van szükséged, hogy minden rendben menjen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az otthon és a biztonság kiemelten fontos most számodra. Lehet nem is ártana, ha megpihennél egy kicsit. Neked is végesek az energiáid, még ha nem is akarod ezt beismerni. Ha céltudatosan akarsz előre haladni a jövőben, akkor muszáj leszel néha feltölteni az akkumulátoraidat. Ne akarj ma semmiért se küzdeni, hagyd, hogy minden menjen a maga tempójában.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne engedd, hogy bárki a sarokba szorítson. Lehet néhány ember el akarja rontani a napodat, de ha kellően magabiztos vagy, akkor ez nem fog nekik sikerülni. Ha kitartó vagy a problémák minimalizálására, akkor áradhat belőled a lelkesedés. A bolygók megszórnak egy kis kreativitással, amit bárhol be tudsz vetni. Ezt igyekezz sikeresen kihasználni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás