promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hármas ikrekkel bújt ágyba egy férfi, és nem tudott közülük választani
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy másik férfi is három nőtt vett el, akikkel 15 éven keresztül volt viszonya.

Egy indiai férfi hozzáment három barátnőjéhez egy 3 napos törzsi ceremónia keretében. Mindhárom nővel 15 éven keresztül folytatott viszonyt, és úgy néz ki abszolút nem tudott közülük választani – számolt be róla a Mirror.

Az igazán extrém esküvő Madhya Pradesh városában zajlott le vasárnap. A poligámia igazából tiltott Indiában, mégis sok törzsben alkalmazzák.

A poligámia viszont legális a világ néhány területén, például a Kongói Demokratikus Köztársaságban, ahol egy szerencsés nem tudott a hármas ikrek közül választani. Ez azért már egy fokkal bizarrabb történet.

A Luwizo névre hallgató férfi tehát egy káprázatos esküvőt csapott, mivel az országukban a többnejűség legálisan elfogadott. Natasha, Natalie és Nadege egyáltalán nincsenek haragban, és mindannyian boldogok.

A három nővel egy privát ceremónián kelt egybe szűk baráti és családi körben, bár a férfi szülei nem jelentek meg, mert ellenezték ezt a dolgot.

„Kötelező volt hozzámennem mindhárom nőhöz mivel, hármas ikrek. Nem volt könnyű döntés, mert a szüleim még most sem fogadják el ezt. (…) Boldog vagyok, hogy elvettem az ikreket, nem számít, hogy mások mit gondolnak. A szüleim nem támogatják a döntésemet, ezért nem jöttek el az esküvőre. De csak azt tudom mondani, hogy a szerelemnek nincsenek határai”

- idézte Luwizót a lap.

A férfi azt mondta, hogy először Natalie-ba szeretett bele, ekkor még nem találkozott a két nővérével, akik szintén elcsavarták a fejét. Az ikrek közül ketten mindent megosztanak egymással, így egyértelmű volt, hogy egy férjen is osztozni fognak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás