promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin bekeményít? Már atombombáról és a harmadik világháború kitöréséről beszélnek Oroszországban, van mitől félnünk?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az orosz média szerint Putyin előbb dobna le atomot, minthogy elveszítse a háborút.

Amióta kitört az orosz-ukrán háború, az emberek azóta félnek attól, hogy esetleg tovább fajul a helyzet, és akár ebből fog kialakulni a harmadik világháború. Még az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden is jelezte, hogy ő is ettől tart, hiszen nem lehet tudni, hogy mire képes Vlagyimir Putyin, ha esetleg „sarokba szorítják” őt – most pedig az orosz elnök egyik vezető propagandistája, Margarita Simonyan mondott kifejezetten aggasztó dolgokat erről.

„Vagy győzünk Ukrajnában, vagy kitör a harmadik világháború. Szerintem magunkat és a vezetőnket ismerve a harmadik világháború reálisabb. A leghihetetlenebb kimenetel, hogy mindez egy atomcsapással fog végződni, és ez valószínűbbnek tűnik számomra, mint az, hogy elfogadjuk a vereséget”

mondta Margarita Simonyan.

A propagandista szerint Vlagyimir Putyin hamarabb nyomná meg az atombombát indító piros gombot, minthogy Oroszország elveszítse a háborút – és ha ez valóban igaz, akkor felkészülhetünk arra, hogy ennek a konfliktusnak nem lesz jó vége.

Reméljük, hogy Margarita Simonyan csupán a „dolgát végezte”, és csak az orosz népnek akart erőt adni a mások számára egészen félelmetes szavaival, amik kicsit sem nyugtatták meg a világot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás