promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – április 28: A Kosnak türelmesnek kell lenni és rátalálhat a szerencse, míg a Nyilasnak ideje lenne foglalkozni a pénzügyekkel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegy okosan teszi, ha inkább az óvatosságra törekszik. Uralkodnod kell az indulataidon, még akkor is, ha valami nagyon bosszantó dolog történik a környezetedben. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Figyelj oda, hogy ne térítsen el senki az eredeti célodtól. A környezeted úgy is tudja, hogy minden döntésedért vállalni szoktad a felelősséget. Ha döcögősen indul a napod, akkor se akarj kapkodni, mert csak eluralkodik a káosz. A türelem most tényleg rózsát terem.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok minden szakadhat ma a nyakadba, és olykor olyan érzésed lehet, mintha mindent egyszerre kellene csinálnod. Biztosan örülnél, ha kapnál néhány extra órát ehhez a naphoz. Ne legyél feldúlt, ha nincs időd most annyit pihenni, mert hamarosan megoldódik körülötted minden, és fellélegezhetsz. Szükség lesz a kitartásodra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Muszáj leszel picivel nyitottabb lenni. Ha nem találod meg a kiskapukat, akkor sokszor topoghatsz egy helyben. Pedig oda kell figyelned, mert nem mindenre maradhat időd. Halogatni a dolgokat nem a legjobb taktika most. Amit lehet, azt mindenképpen oldj meg ma. Nehezebben tudod most kimutatni az érzelmeidet, de figyelj, hogy ne legyél túl nyers.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok tényező segíthet abban, hogy azzá válj, amivé szeretnél. A mostani bolygóállás abszolút nyitottá tehet a fejlődésre. A háttérbe is kellene szorítanod néhány olyan dolgot, ami nem segít az előrelépésedben. Legyél kedves a hozzád legközelebb álló emberekkel, mert ők segíthetnek a legtöbbet, hogy ez az átalakulás beinduljon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Valószínűleg eleged van abból, hogy sokan túldramatizálják körülötted a dolgokat. Vannak olyan problémák, amiket sokkal egyszerűbben is meg tudnál oldani, de ha a többiek nem akarják ezt az utat járni, akkor hagyd rájuk. A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy egy érdekes ember toppanhat be az életedbe. Ha egyedülálló vagy, még több is lehet a dologból.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sokkal lazábban álltál mostanában a dolgokhoz, de muszáj leszel szigorítani picit. Feszültebb napok jöhetnek, amiknél ott kell legyél fejben. Élesebb szemmel látod, hogy mit kell most helyrehozni. Miután elvégezted a finomhangolást otthon vagy egy aktuális projekten, azután teljes mértékben fellélegezhetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Viták robbanhatnak ki körülötted, amikre nem igazán számítottál. Kivételesen ne húzódj a háttérbe, mert remekül tudsz működni a békítő szerepben. Sokkal érettebben tudod már kezelni ezeket a konfliktusokat, mint korábban. Ez azért jó, mert sokat tanulhatsz te is belőlük. Ha neked van szükséged segítségre, akkor ne szégyellj kérni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Komolyan gondolkozol a jövődről, és az is eszedbe juthat, hogy mi történik majd, ha idős leszel. Ez még előfordulhat, hogy messze van, de az egyáltalán nem baj, ha felelősségteljesebb vagy. Mostanában elég sok érzelem benned ragadhatott, amit nem árt megosztanod a hozzád közelállókkal. Egy mély beszélgetés is sokat javíthat a közérzeteden.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Erőteljes hatással van az álmodozós énedre a jelenlegi bolygóállás. Hozd kicsit közelebb, ami a fejedbe van, és igyekezz később őket megvalósítani. A pénzügyeidet nem árt helyreráznod picit. Próbálj meg félretenni, mert később hasznos lesz számodra a megtakarítás, majd meglátod. Az anyagi biztonságot nyugalmat tud biztosítani.

Bak (december 22. - január 20.)

Az őszinteség és a tisztelet most fontos fogalom lehet a szótáradban. Lehet vannak most olyanok a környezetedben, akik ezt nem igazán akarják betartani. Normálisan add a tudtukra, és ne akarj éles vitákat generálni. Elő kell venned a maximalizmusodat, mert ez a legcélravezetőbb jelenleg. Sokan tőled várhatják a megoldást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Bölcs dolog támogatnod az embereket a környezetedben, mert ez hamarosan meg fog térülni. Jó, ha barátaid a közeledben vannak, mert végig a helyes irányba terelhetnek. Közben amiket gyengeségnek tartasz, azok most erősségé válhatnak. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert az emberi oldalad is közelebb vihet a céljaidhoz.

Halak (február 20. - március 20.)

Kockázatos lehet, ha már most elpazarolod az összes energiádat. Úgy néz ki a hétvége előtt még szükséged lesz egy nagy hajrára. Ha a sok a munka, akkor igyekezz apróbb szüneteket beiktatni. Már az is jó, ha ki tudod kapcsolni az agyad a kedvenc zenéddel, vagy csak valami másra koncentrálsz. Az öngondoskodás hozzá fog járulni a sikeredhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás